fbpx
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 01:35

V-MODA Crossfade 2 Wireless Over-Ear Ακουστικά

Από την Ιταλία μας έρχεται η V-MODA που πάντα συναρπάζει με τα πανέμορφα ακουστικά της.

Τελευταία κατάθεση της εταιρίας είναι το μοντέλο Crossfade 2 που είναι ασύρματο Bluetooth με επιδόσεις hi-res audio αφού πιάνουν από 5Ηz έως 40ΚΗz. Τα ακουστικά έχουν οδηγούς με διπλά διαφράγματα διαμέτρου 50mm που κινούνται με πηνίο φωνής τύπου CCAW που είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία. Tα ακουστικά εκτός από ασύρματα με Bluetooth μπορούν να λειτουργήσουν και με καλώδιο.

pr XFW2 black accessories 01-1

 

 

Το Bluetooth τους έχει επέκταση Qualcomm aptX για καλύτερο ήχο. Τα Crossfade 2 Wireless έρχονται με ειδική ανθεκτική θήκη μεταφοράς, έχουν δυνατότητα εναλλαγής των πλαϊνών τους, ενώ έχουν και σύστημα ψύξης και αερισμού σε περίπτωση που τα φοράμε για ώρες. Είναι ακουστικά over-ear, φορτίζουν από USB και έχουν καλή απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους. Παράλληλα μπορούν να λάβουν κλήσεις αφού έχουν μικρόφωνο και τηλεχειριστήριο.

Τα Crossfade 2 Wireless μπορούν να συνδεθούν με δύο πηγές, δύο κινητά ή ένα κινητό και ένα laptop για παράδειγμα και έχουν καλή κεραία για το Bluetooth ώστε να υπάρχει άνετη λήψη.

pr XFW2 black case packaging 01

 

Είναι κατασκευασμένα με επιλεγμένα υλικά ώστε να είναι ένα σετ πολυτελείας και να αντέχουν, ενώ θα κυκλοφορήσουν σε λευκό, μαύρο και γκρι χρώμα. Η V-MODA κυκλοφορεί αρκετά αξεσουάρ για τα ακουστικά της από καπάκια πλαϊνών και DAC μέχρι καλώδια.

Η μπαταρία των Crossfade 2 Wireless κρατάει μέχρι 14 ώρες, έχουν αντίσταση 32Ω και ζυγίζουν 309g. Η τιμή τους είναι 330 ευρώ.

Hero-Image

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...