fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 10:59

Η Tannoy "ανασταίνει" τα μοντέλα των 70's

Μετά την τεράστια επιτυχία του μοντέλου Gold Reference GRF που παρά το κόστος των 17.000 λιρών "ξεπούλησε", η Tannoy αποφάσισε να λανσάρει ξανά τα φημισμένα της ηχεία από τη δεκαετία του 70'. 

Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν ξανά είναι τα Arden, Cheviot και Eaton, όχι όμως και τα Devon και Berkeley που επίσης μεσουράνησαν τη δεκαετία του 1970. Τα μοντέλα αυτά θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Σκωτία, ενώ θα διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ηχείων σε όλους τους τομείς. 

Tannoy.jpg

Όλα τα μοντέλα θα βασίζονται στη γνωστή ομοκεντρική μονάδα της Tannoy, χρησιμοποιώντας επιπλέον την τεχνολογία HPD που η εταιρία πρωτοπαρουσίασε το 1974. Οι καμπίνες τους θα είναι κατασκευασμένες από HDF. To μικρότερο μοντέλο από τα τρία νέα θα είναι το Eaton που είναι βάσης, ενώ τα Cheviot και Arden είναι σχεδιάσεις δαπέδου. Οι ευαισθησίες των τριών μοντέλων θα είναι αντίστοιχα 87.5dB, 89dB και 91dB, με μέγιστη ισχύ 400W, 500W και 600W.

Το Eaton χρησιμοποιεί μια 10ιντση ομοκεντρική μονάδα, το Cheviot μια 12 ιντσών ομοκεντρική, ενώ το μεγάλο Arden θα φοράει τη μεγάλη 15 ιντση ομοκεντρική της Tannoy. Επιπλέον και τα τρια μοντέλα θα έχουν ρύθμιση μεσαίων και υψηλών, ενώ θα διαθέτουν επίχρυσες μπόρνες για biwiring. 

Τιμές και διαθεσιμότητες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο εμείς που μεγαλώσαμε με αυτά τα μοντέλα της Tannoy, αδημονούμε να τα ξαναγνωρίσουμε, 50 σχεδόν χρόνια μετά την αρχική εμφάνιση τους στην αγορά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...