fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 09:48

Tannoy Prestige GRF 90 για τα 90 χρόνια της

Περιορισμένη έκδοση για τα 90 χρόνια της εταιρίας, που φέρει το όνομα του ιδρυτή της.

Στη σειρά Prestige GR υπάρχει πλέον το περιορισμένης έκδοσης GRF 90 το οποίο δημιουργήθηκε για να εορταστούν τα 90 χρόνια της Tannoy.

Ο Guy R. Fountain ήταν εκείνος που ξεκίνησε την TAΝtalum allOY (από τα ονόματα των δύο μετάλλων που χρησιμοποιούνταν σε διάλυμα ηλεκτρολύτη) και από τότε η εταιρία έγινε συνώνυμη μέχρι και των συστημάτων ήχου, ακόμα και στο λεξικό tannoy σημαίνει ηχοσύστημα.

RS11178_3Q-Grille-Off-lpr.jpg

Το GRF 90 χρησιμοποιεί 12ιντσο ομοκεντρικό μεγάφωνο, στο κέντρο του οποίου υπάρχει ο κυματοδηγός pepperpot της εταιρίας, δηλαδή ο καλύτερος που έχει διαθέσιμο η εταιρία. Πρόκειται για έναν κυματοδηγό που στο πίσω του μέρος υπάρχει το tweeter 2 ιντσών από κράμα αλουμινίου και μαγνησίου, χρονικά ευθυγραμμισμένο με το υπόλοιπο μεγάφωνο και κροσαρισμένο παραδοσιακά χαμηλά, στο 1,1 KHz. Η ευαισθησία του ηχείου είναι 95dB, όπως παραδοσιακά και πάλι θέλει η σειρά Prestige.

RS11184_HP-Switch-lpr.jpg

Στο κάτω μέρος της πρόσοψης βρίσκουμε τα ρυθμιστικά για την ενέργεια του tweeter, όπως και τη ρύθμιση για το roll-off. Η καμπίνα χρησιμοποιεί διπλό bass reflex, ενώ είναι εκτενώς ενισχυμένη εσωτερικά. Το φινίρισμα έχει γίνει στο χέρι και οι χρυσές λεπτομέρειες είναι από μηχανικά επεξεργασμένο μέταλλο το οποίο έχει περάσει από διαδικασία ανοδίωσης σε χρυσό.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...