fbpx
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 11:36

H Sonos Playbase έτοιμη να κυκλοφορήσει

Η Sonos Playbase, η πρώτη ηχομπάρα της Sonos φαίνεται ότι είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει στην αγορά. 

Η πρώτη διαρροή έγινε το 2014, αλλά πλέον οι φωτογραφίες που βλέπουμε στο Διαδίκτυο μαρτυράν ότι το προιόν είναι έτοιμο για να λανσαριστεί από την Sonos. Από τις φωτογραφίες καταλαβαίνουμε ότι ενσωματώνει μια σειρά ηχείων, και ότι η τηλεόραση μας θα μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στην Playbase, όπως δηλαδή και στην ηχομπάρα Solo 15 της Bose. 

Η τιμή της αναμένεται να είναι περί τα 699 δολάρια ενώ θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό χρώμα. Εννοείται ότι θα διαθέτει αντίστοιχη λειτουργικότητα με τα άλλα ηχεία της εταιρείας, δηλαδή θα μπορεί να συνεργαστεί με άλλα ηχεία Sonos για να παίξουν αυτά ως περιφερειακά, ενώ θα υποστηρίζει και την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon. 

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ακόμη είναι εάν η Playbase διαθέτει δικά της μικρόφωνα για να υποστηρίξει την Alexa ή εάν απλά θα συνεργάζεται με το ηχείο Amazon Echo. Πάντως με βάση την τιμή της Playbase που είναι υψηλότερη από αυτήν των αντίστοιχων ανταγωνιστικών προιόντων της Bose, μάλλον η ηχομπάρα θα διαθέτει ενσωματωμένα μικρόφωνα αλλά και χειριστήρια αφής, όπως το Play:5 της Sonos που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Την αναμένουμε λοιπόν. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...