fbpx
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 12:27

Nagra Audio HD Amps, Wilson Audio Alexx and Kronos

Ένα κορυφαίο σύστημα είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να δούμε από κοντά σε μια πριβε συνάντηση. Το σύστημα είχε ως βάση τα ηχεία Alexx της Wilson, τους νέους τελικούς HD Amps της Nagra και το μεγάλο πικάπ της Kronos. Tα καλώδια ήταν της Transparent Cable, ενώ οι ψηφιακές πηγές της Nagra.


Στην παρουσίαση ήταν συγκεντρωμένη σχεδόν όλη η high-end κοινότητα όπως οι πρόεδροι των Wilson, Tara Labs, YG Acoustics, VPI, Nagra και μερικοί άλλοι. Να σκεφτεί κανείς ότι στη πριβέ αυτή παρουσίαση που οργανώθηκε από τον Κώστα Κεκεμένη της Aphrodite’s Vision δεν ήταν περισσότεροι από 30 άτομα, μισοί από τους οποίους ήταν οι κατασκευαστές. Ήταν εκεί ο ΥG Acoustics παρόλο που τα ηχεία που έπαιζαν ήταν της Wilson. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ανταγωνίζονται αλλά είναι φίλοι.


Όλη τη βραδιά ακούγαμε υλικό που έχει ηχογραφήσει ο Κώστας καθώς και βινύλια. Μάθαμε πολλά για τις εταιρίες που αναφέρονται πιο πάνω, όπως τον τρόπο που κατασκευάζονται τα YG ηχεία ή για το νέο προενισχυτή «που θα επιπλέει» της Nagra. Δείτε το βίντεο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...