fbpx
Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 16:54

Wilson Sasha Daw: Τιμή στον ιδρυτή, best ever Sasha!

Η τεράστια κληρονομιά που άφησε πίσω του ο πρόσφατα εκλιπών Dave Wilson, περασμένη μέσα από το πρίσμα του γιού και συνεχιστή του έργου του, Daryl, παίρνει «σάρκα και οστά» στην νέα μορφή του περίφημου Sasha, το οποίο περνάει στην τρίτη του έκδοση με τον κωδικό DAW, από τα αρχικά του ονόματος του ιδρυτή Dave Andrew Wilson.

Το νέο ηχείο παρουσιάζει τις πιο δραματικές διαφορές από τον προκάτοχό του στην μακρά πορεία του μοντέλου από το 1987.

Ξεκινώντας από το μπασοκούτι (πρώην Puppy), έχουμε νέα 8ιντσα γούφερ βασισμένα σ’εκείνα του Alexia Series 2, ανασχεδιασμένη οπή ανάκλασης, κεκλιμένη πρόσοψη, μεγαλύτερο εσωτερικό όγκο κατά 13,3% και παχύτερα τοιχώματα από το υλικό Χ.

Εξάλλου στο επάνω μέρος έχουν δημιουργηθεί «χερούλια» που εξαλείφουν τον θάλαμο που σχηματίζεται ανάμεσα στις δύο καμπίνες και έχουν φρεσκαριστεί οι γραμμές στις πλευρές του με διακριτικές καμπύλες.

Η εταιρία αναφέρεται σε «transient honesty» και «timbral resolution», σχολιάζοντας το μπάσο του νέου Sasha.

Περνώντας στο «κεφάλι» (πρώην WATT), έχουμε αύξηση του όγκου κατά 10,2%, νέα γεωμετρία εντός και παχύτερα τοιχώματα για καλύτερη απόσβεση των συντονισμών, με τα μεγάφωνα μεσαίων και πρίμων να προέρχονται από το Master Chronosonic.

Ένας νέος, πιο εργονομικός μηχανισμός χρονικής ευθυγράμμισης έχει εγκατασταθεί ανάμεσα στις καμπίνες, τα βύσματα είναι νέα και δέχονται πια και μπανάνες ενώ το «παράθυρο» με τις αντιστάσεις προστασίας-fine tuning δεν χρειάζεται πια εργαλεία για να αφαιρεθεί.

Το νέο ηχείο, που θα είναι διαθέσιμο από το Νοέμβριο για 37.900$, ζυγίζει 107 κιλά, έχει ευαισθησία 91dB, αντίσταση 4Ω (ελάχιστη 2,48Ω στα 85Ηz), απόκριση 20Hz-30KHz@-3dB και έχει διαστάσεις 113,7x36,8x58,3 εκ. ΥΠΒ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...