fbpx
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 17:30

YG Acoustics InVincible: Το sub που περιμέναμε

Τελικά το μπάσο το θέλουν όχι μόνο στα Bleutooth ηχεία, αλλά και στην high-end κοινότητα. Η YG Acoustics παρουσίασε το πρώτο της subwoofer με τον τρόπο που ξέρει να φτιάχνει αυτή ηχεία. Όπως λέει η ίδια είναι το πρώτο subwoofer που μπορεί να αυξήσει την ηχητική ποιότητα σ’ οποιοδήποτε high-end σύστημα.

Ονομάζεται InVincible και δεν μοιάζει με κανένα sub εκεί έξω. Χρησιμοποιεί κώνους από αλουμίνιο διαμέτρου 21 ιντσών (ή 53 εκ.) που δημιουργούνται από μπλοκ αλουμινίου τριάντα κιλών.

Ο τελικός κώνος έχει βάρος μόλις 411 γραμμάρια. Εκτός από τον κώνο από αλουμίνιο είναι κατασκευασμένο και το σασί του ηχείου, ενώ το όλο InVincible αποτελείται από 238 εξαρτήματα. Εσωτερικά υπάρχει ενισχυτής 6.000Wrms Τάξης Δ.

Πρόκειται για σχεδίαση με δύο γούφερ, αντικριστά το ένα με το άλλο, σε push-pull. Υπάρχουν καμπίνες και από τα δύο άκρα του ηχείου, όπως και DSP κροσόβερ. 

Θα υπάρχουν δύο μοντέλα το InVincible 21.1 με ένα γούφερ και το InVincible 21.2 με δύο. Το ηχείο κατεβαίνει μέχρι τα 15Hz, ενώ οι διαστάσεις του φθάνουν σε ύψος μέχρι τα 1,77 μέτρα. Το βάρος, ανάλογα το μοντέλο, μπορεί να είναι από 111 έως 210 κιλά.

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...