fbpx
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 13:40

Loewe Klang 5 ασύρματα ενεργά ηχεία

H Loewe λανσάρει τα ασύρματα ηχεία Klang 5, προοριζόμενα για να συνοδεύσουν ηχητικά τις πολυτελείς τηλεοράσεις της εταιρείας, όπως το μοντέλο bild 7 OLED.  

Τα ηχεία αυτά υποστηρίζουν όλα τα φορμά και αρχεία ήχου, ενώ η μινιμαλιστική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς πρόβλημα. Το κάθε ηχείο διαθέτει πέντε μονάδες σε τοποθέτηση D'Appolito, δηλαδή ένα τουίτερ 1 ίντσας, δύο μιντ 3 ιντσών και 2 γούφερ 3 ιντσών. Τα τουίτερ και τα μίντ οδηγούνται από ξεχωριστό ενισχυτή, ενώ ένας τέταρτος ενισχυτής οδηγεί τα δύο γούφερ, με συνολική ισχύ 120W ανά ηχείο.

Τα ηχεία συνδέονται εύκολα και απλά σε μια τηλεόραση Loewe μέσω του ασύρματου klang link, με ένα ξεχωριστό κουτί που είναι πομποδέκτης, και επιτρέπει ουσιαστικά την μετάδοση ψηφιακού, ασυμπίεστου ήχου υψηλής ευκρίνειας με καθυστέρηση λιγότερη από 5ms, για σωστό συγχρονισμό μεταξύ της εικόνας και του ήχου. Η μετάδοση γίνεται στα 5,7MHz για να μην υπάρχουν παρεμβολές.  

Τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στερεοφωνικά, ή σε συνδυασμό με το υπογούφερ Klang 5 σε 3.1 ή 5.1 setup. Στις περιπτώσεις στησίματος 3.1 ή 5.1 η ενσωματωμένη ηχομπάρα των τηλεοράσεων της Loewe, όπως η bild 7, παίζει το ρόλο κεντρικού ηχείου. Αυτό σε συνδυασμό με την αποκωδικοποίηση Dolby Digital και DTS που διαθέτει η τηλεόραση, επιτρέπει τη δημιουργία ενός συστήματος Home Cinema με τις ελάχιστες δυνατές καλωδιώσεις. 

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...