fbpx
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 13:15

SVS Prime Wireless Aσύρματο ηχείο

Η SVS περνά τωρα στα ασύρματα ηχεία και στα multiroom συστήματα. To νέο SVS Prime Wireless έχει ασύρματη πρακτικότητα του DTS Play-Fi, ισχύ 4x50W και ψηφιακό ενεργό crossover. Θα κυκλοφορήσει δε σε δύο φινιρίσματα μαύρης και λευκής λάκας.


Τo SVS Prime Wireless Speaker System μπορεί να είναι ένα ασύρματο ηχείο μόνο του, να γίνει ζευγάρι με ένα ακόμη και να λειτουργεί ως πλήρως ασύρματο στερεοφωνικό ζευγάρι ηχείων, αλλά δίνεται και η δυνατότητα το ασύρματο ζευγάρι να αποτελείται από ένα ενεργό και ένα παθητικό ηχείο συνδεμένα μεταξύ τους με μόλις ένα καλώδιο.

Τα ηχεία «καταλαβαίνουν» και εφαρμόζουν αυτόματα φίλτρο στα 80Hz, όταν συνδεθεί στην αντίστοιχη έξοδο subwoofer, φτιάχνοντας το ιδανικό σύστημα 2.1. Τα ηχεία σε αυτή την περίπτωση αναπαράγουν συχνότητες έως τα 80Hz, ενώ οι υπόλοιπες συχνότητες δρομολογούνται στο subwoofer μέσω της έξυπνης εξόδου.

Μέσω της πολυζωνικότητας του DTS Play-Fi, το SVS Prime Wireless Speaker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ηχητική κάλυψη πολλών χώρων μέσα στο σπίτι και από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα (έως τέσσερις ζώνες με 16 συσκευές Play-Fi σε κάθε μια και ως 8 χρήστες). Έχει επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και στη θέση του surround ηχείου (μόνο του ή σε ζεύγος) εάν διαθέτουμε για παράδειγμα συμβατή ηχομπάρα με DTS Play-Fi!

Ταυτόχρονα πλήθος μουσικών υπηρεσιών είναι διαθέσιμες μέσω του app DTS Play-Fi επιτρέποντας στο SVS Prime Wireless Speaker System, να είναι ένα πλήρες network player με δυνατότητα να στριμάρει μουσική από πηγές στο ίδιο δίκτυο WiFi και να την «επικοινωνεί» στις υπόλοιπες ζώνες του σπιτιού.


Τα SVS Prime Wireless Speaker System διαθέτει DAC 24bit/192KHz αξιοποιώντας πλήρως τη δυνατότητα critical listening mode του DTS Play-Fi, όμως πηγαίνει και ένα βήμα παρακάτω ενσωματώνοντας και Bluetooth με aptX για την απόλυτη ευκολία χρήσης.

Φυσικά υπάρχουν και οι κλασικές ενσύρματες συνδέσεις (μία οπτική και δύο αναλογικές) από τις οποίες υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του ήχου ασύρματα σε άλλο DTS Play-Fi σύστημα, σε άλλο χώρο!


Με 6 θέσεις μνήμης για άμεση επιλογή απ’ ευθείας από την πρόσοψη ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει τις αγαπημένες του playlist, ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ή και τις μουσικές υπηρεσίες που θέλει, χωρίς την ανάγκη smartphone tablet. Τέλος για όσους αναζητούν την απόλυτη ευκολία, ο φωνητικός έλεγχος μέσω alexa voice control επιτρέπει στους κατόχους Amazon Echo και Amazon Dot να «πουν» στο SVS Prime Wireless Speaker System να παίξει το είδος της μουσικής που θέλουν, στη ζώνη που επιθυμούν με πλήρη έλεγχο της αναπαραγωγής της.

Το SVS Prime Wireless Speaker System είναι διαθέσιμο από την Ultimate Audio, όπου και μπορείτε να ζητήσετε να το δείτε και να το ακούσετε.

Τιμές:
PRIME WIRELESS SPEAKER PIANO GLOSS BLACK/WHITE
(MONO) 499€
PRIME WIRELESS SPEAKER
SYSTEM PIANO GLOSS BLACK/WHITE (STEREO) 699€
(Λιανική με ΦΠΑ)

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...