fbpx
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 20:08

SVS Prime Wireless: SVS... αλλά ασύρματα

Με το Prime Wireless Speaker System η SVS μπαίνει στον χώρο των δικτυακών, ασύρματων ηχείων. Πρόκειται για ένα ζεύγος μικρών ηχείων (με μέγεθος ιδανικό για ηχεία τηλεόρασης ή desktop) με ιεραρχία master-slave (ενεργό-παθητικό αντίστοιχα), 100Wrms τάξης Δ ανά κανάλι και δύο μεγάφωνα (50W στο καθένα), ένα τουίτερ αλουμινίου και ένα μιντ-γούφερ των 4,5 ιντσών από πολυπροπυλένιο.

Το κροσόβερ είναι ψηφιακό και φέρει δυνατό DSP. Μπαίνει στο δίκτυο ασύρματα και ενσύρματα, έχει Bluetooth, δύο εισόδους γραμμής (3.5mm,RCA), μια οπτική καθώς και μια έξοδο για υπογούφερ. Με την εφαρμογή DTS Play-Fi , έχουμε υπηρεσίες όπως το Tidal, την Pandora ,το Spotify κ.α, multiroom δυνατότητα και αναπαραγωγή στα 192kHz/24bit μέσω του «Critical Listening Mode».

Αν έχουμε κάποια συσκευή όπως το Echo Dot της Amazon, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Alexa ως ηχοβοηθό.

Έχει επίσης 6 preset για να αποθηκεύσουμε αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, playlists στο Spotify κ.α και να τα επιλέξουμε άμεσα από το ρυθμιστικό στην πρόσοψη, χωρίς ανάγκη κινητού και εφαρμογής.


Κυκλοφορεί επίσης και ο ενισχυτής Prime Wireless SoundBase, που έχει όλες τις παραπάνω ιδιότητες, για να τον συνδέσουμε στα δικά μας ηχεία. Είναι στα 300Wrms, έχει και έξοδο γραμμής, έξοδο για υπογούφερ και έξοδο ακουστικών καθώς και μια USB για φόρτιση συσκευών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Canon και Netflix Audio Technica Exellence: Bινύλιο κορυφής »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...