fbpx
Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 14:42

Samadhi: το μεγάλο ασύρματο ηχείο της Goldmund

Η διάσημη ελβετική εταιρία συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια πρωτοπορίας στο χώρο της υπερυψηλής πιστότητας και το γιορτάζει με το νέο της δημιούργημα, το Samadhi.

Το νέο αυτό ασύρματο ηχείο, που παρουσιάστηκε μόλις χθες στην έκθεση High End του Μονάχου, στηρίζεται στο επίσης ασύρματο, δύο καμπινών, Satya, είναι όμως μεγαλύτερο και ισχυρότερο, προκαλώντας συγκρίσεις με τα κορυφαία παθητικά της εταιρίας.

Το Samadhi, που στα σανσκριτικά σημαίνει την κατάσταση εκείνη της απόλυτης ηρεμίας και συγκέντρωσης που οδηγεί στον πνευματικό φωτισμό, χρησιμοποιεί δύο 7ιντσα μιντρέιτζ, 12ιντσο γούφερ και ένα τουίτερ μαλακού θόλου 1 ίντσας.

Επεξεργάζεται το ψηφιακό σήμα με δύο πανίσχυρα DSP που τρέχουν την τεχνική Leonardo 2, η οποία εξασφαλίζει, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ιδανική ευθυγράμμιση στο πλάτος (συχνότητα) τη φάση και το χρόνο, πριν οδηγηθεί στους τελικούς ενισχυτές επιπέδου Telos, με ισχύ 300W για το κάθε γούφερ και δύο 200άρηδες για το “κεφάλι” με τα μιντ και τουίτερ. Τα ηχεία συνοδεύονται από USB dongle για την ασύρματη μετάδοση του ήχου ενώ διαθέτουν και ομοαξονική είσοδο για ενσύρματη σύνδεση.

Έχουν απόκριση συχνοτήτων 25Hz-22KHz, διαστάσεις 147x72x82 εκ. (ΥΠΒ) και ζυγίζουν 180 κιλά το ένα.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...