fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 12:08

Stages Hero: τα πρώτα έξυπνα noise cancelling ακουστικά

Ανάμεσα στα λογιών λογιών τεχνολογικά θαύματα που είδαμε στη φετεινή CES, παρουσιάστηκαν και τα πρώτα έξυπνα noise cancelling ακουστικά, τα Stages Hero. 

H startup εταιρεία Stages προωθεί λοιπόν αυτή τη στιγμή σε καμπάνια στο Indiegogo τα ακουστικά Hero που έχουν ελεγχόμενο και έξυπνο noise cancelling. Αυτό σημαίνει ότι μέσω των τεχνολογιών Selective Sound και Ambient + Directional Audio τα ακουστικά έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν τους ήχους που έρχονται από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά να αφήσουν να περάσουν οι ήχοι που έρχονται από μια άλλη κατεύθυνση.

Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να φιλτραριστεί ο ήχος του περιβάλλοντος όχι όμως και η φωνή ενός συγκεκριμένου συνομιλητή τον οποίο και θέλουμε να ακούμε την ώρα που ακούμε μουσική. Για να το πετύχουν αυτό τα Hero ενσωματώνουν τέσσερα μικρόφωνα συν άλλα οκτώ σε μια ειδική κατασκευή που ονομάζεται Stages Array. Τα ακουστικά ελέγχονται από εφαρμογή στης φορητή μας συσκευή και ο χρήστης μπορεί να τα ρυθμίσει να φιλτράρουν ήχους ανάλογα με τις κινήσεις του κεφαλιού του ή ανάλογα με λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιήσει. 

Sidekick.jpg

Εκτός από τα ακουστικά Hero η εταιρεία παρουσίασε και την εξωτερική συσκευή Sidecick που ενσωματώνει την ίδια τεχνολογία και μπορεί να συνεργαστεί με οποιοδήποτε ακουστικά έχει ο χρήστης. Όταν η καμπάνια στο Indiegogo ολοκληρωθεί επιτυχημένα τα Hero θα κυκλοφορήσουν στην τιμή των 699 δολαρίων και το Sidecick στην τιμή των 399 δολαρίων, ενώ εάν υποστηρίξετε εδώ και τώρα την καμπάνια μπορείτε να αγοράσετε τα Hero για μόλις 299 δολάρια και το Sidecick για μόλις 199 δολάρια. 

Δεν ξέρουμε για εσάς εμείς πάντως εδώ στο περιοδικό ετοιμαζόμαστε να τα παραγγείλουμε και τα δύο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...