fbpx
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 14:00

Tα ηχεία Sonos ελέγχονται τώρα από το Spotify App

Τα ηχεία της Sonos ελέγχονται πλέον απευθείας από την εφαρμογή του Spotify.

Με μια νέα αναβάθμιση οι κάτοχοι των ηχείων της Sonos μπορούν να ελέγξουν τα ηχεία τους απευθείας από την εφαρμογή του Spotify. Ο έλεγχος είναι πλήρης δηλαδή οι χρήστες μπορούν ακόμα και να γκρουπάρουν ή να ξεγκρουπάρουν τα ηχεία ανά χώρο, απευθείας από την εφαρμογή του Spotify, χωρίς καν να ανοίξουν την εφαρμογή της Sonos.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να στείλουν οι χρήστες ένα τραγούδι σε οποιοδήποτε ηχείο της Sonos από αυτά που χρησιμοποιούν (εάν είναι παραπάνω από ένα), να αυξομειώσουν τη στάθμη ανά χώρο και ανά ηχείο, να μεταφέρουν ένα κομμάτι που παίζει στα ακουστικά, από τα ακουστικά στα ηχεία, ή ακόμα και να μοιραστούν ένα σύστημα Sonos με άλλο χρήστη που επίσης χρησιμοποιεί το Spotify app και είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

Η ενοποίηση του Sonos Spotify Connect, που θα αποδειχθεί πολύ βολικό στην περίπτωση πάρτυ ή συγκεντρώσεων όπου χρειάζεται μουσική σε περισσότερους από έναν χώρους, ακολουθεί την παρουσίαση από τη Sonos της λειτουργίας Playlist Potluck. Άλλες εταιρείες που έχουν κάνει την ίδια κίνηση με τη Sonos είναι η Bose με τα ηχεία SoundTouch και η Denon με τα HEOS ηχεία που επίσης μπορούν να ελεγχθούν από την εφαρμογή του Spotify. Ωστόσο η Sonos προχωρά ένα βήμα παραπέρα καθώς υπάρχει και η δυνατότητα να γκρουπάρει ο χρήστης πολλά ηχεία μαζί απευθείας μέσα από την εφαρμογή του Spotify.

Επιπλέον με την αναβάθμιση προστέθηκε και η λειτουργία Trueplay 5.1 που δίνει την δυνατότητα ρύθμισης του Home Theatre μέσω του iPad ή του iPhone, ισοσταθμίζοντας το κάθε γούφερ και τουίτερ των ηχείων του συστήματος. Η λειτουργία Trueplay για μουσική λανσαρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο για τα Play:1, Play:3, και Play:5.

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...