fbpx
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 14:40

Audio Analogue Maestro Anniversary ολοκληρωμένος

Η ιταλική Audio Analogue γιορτάζει και αναβαθμίζει την ναυαρχίδα της, τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Maestro. Ο πρώτος Maestro δημιουργήθηκε το 2001, ήταν ένας ενισχυτή 52 κιλών με τεράστια αποθέματα ισχύος.

audio-analogue-maes1.jpg

Εξαιρετικά ισορροπημένος που συνδύαζε δύναμης, ταχύτητας και έλεγχο με εξαιρετική τονική ισορροπία. Αργότερα είχαμε και τη σειρά Maestro με προενισυχτή, μονομπλόκ και CD player 24/192.


Ο νέος Maestro Anniversary είναι μια είναι πλήρως ισορροπημένος από την είσοδο έως το στάδιο εξόδου, χωρίς ανάδραση. Έχει δηλαδή «dual-mono» σχεδιασμό με ξεχωριστά τροφοδοτικά ανά κανάλι και με μετασχηματιστές 600 watt . Τα ξεχωριστά στάδια ισχύος χρησιμοποιούν τέσσερα ζεύγη τρανζίστορ ισχύος ανά κανάλι, επιτρέποντας στον ενισχυτή να δώσει 150W στα 8Ω, που αυξάνονται στα 500W στα 2Ω, αρκετή ισχύς για να οδηγήσει τα πιο δύσκολα ηχεία.


Το κύκλωμα του ενισχυτή είναι ιδιαίτερα φροντισμένο με ποιοτικά υλικά, στρατιωτικού τύπου αντιστάσεις, custom-made πυκνωτές πολυπροπυλενίου και καθαρού χαλκού εσωτερική καλωδίωση.

Η πλακέτα που είναι πολύ παχιά κάνει χρήση επίσης καθαρού χαλκού.
Ο προενισχυτής είναι επίσης πλήρως «dual-mono». Πίσω από τις υποδοχές εισόδου, υπάρχουν ρελέ στην διαδρομή του σήματος και ένα διακριτό ρυθμιστικό για να απομονώσει τον ενισχυτή από την πηγή. Ο προενισχυτής έχει κέρδος έως περίπου 12dB.


Ζυγίζει 31 κιλά, έχει βάθος περίπου μισό μέτρο και κοστίζει περίπου 7.600 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...