fbpx
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 11:48

IKEA Sonos Symfonisk Έρχονται τον Σεπτέμβριο

Αν και έχουν κυκλοφορήσει ήδη σε άλλα καταστήματα της IKEA ανά τον κόσμο, στην Ελλάδα θα εμφανιστεί από το Σεπτέμβριο.
Πρόκειται για την σειρά Symfonisk της IKEA όπου με την συνεργασία της Sonos, δημιούργησαν ηχεία και φωτιστικά βασισμένα στο δικτυακό multiroom σύστημα της Sonos.

H σειρά περιλαμβάνει ένα ηχείο βάσης (βιβλιοθήκης) και μια λάμπα (φωτιστικό) γραφείου με ενσωματωμένο το ηχητικό σύστημα της Sonos.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για το ηχείο Symfonisk με ύψος 31 εκατοστά που μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα, είναι μονοφωνικό- αν θέλουμε στέρεο θα πρέπει να πάρουμε δύο.

Ελέγχεται μέσω της εφαρμογής Sonos Controller, φέρει τρία πλήκτρα και ενδεικτικό LED στην πρόσοψη και είναι συμβατό με AirPlay 2 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα ή στο ίδιο multiroom σύστημα (ακόμη και home cinema) με ηχεία της Sonos.

 

Η καμπίνα του είναι από πλαστικό ABS, το κάλυμμα του δεν αφαιρείται και είναι από συνθετικό ελαστικό, ενώ στο κάτω μέρος φέρει ποδαράκια από σιλικόνη. Εσωτερικά υπάρχει ενισχυτής τάξης Δ, ένα τουίτερ 1,25 ιντσών και ένα μιντρέιντζ μεγάφωνα 2,75 ιντσών.

Η IKEA κυκλοφορεί και ειδική βάση στα 10 ευρώ για εγκατάσταση του ηχείο σε τοίχο. H τιμή του ηχείου είναι 100 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και προαιρετικό τηλεχειριστήριο.

 

Η επιτραπέζια λάμπα Symfonisk, που είναι πιο ακριβή (179 ευρώ) από το ηχείο Symfonisk, έχει τα ίδια στοιχεία με το ηχείο, δηλαδή είναι Sonos και Air Paly 2. Δέχεται λάμπα LED (E12 max 7W) και έχει ύψος περίπου 40 εκατ. Το ηχείο βρίσκεται στο κάτω μέρος, βάση, της λάμπας.

Αναμένουμε να τα δοκιμάσουμε.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...