fbpx
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 17:14

Beam, το νέο smart ηχείο από τη Sonos

Το νέο «έξυπνο» ηχείο της Sonos έχει μορφή soundbar με μήκος 65 εκ. και υποστηρίζει φωνητικές εντολές μέσω του Sonos App, ενώ από τον προσεχή Ιούλιο θα υποστηρίζει, μέσω αναβάθμισης, και το νέο AirPlay 2. To Βeam έρχεται έτοιμο να δεχτεί το voice assistant της Amazon,το Alexa ενώ στην πορεία θα μπορεί να υποστηρίξει και άλλες πλατφόρμες, όπως το Google Assistant και το Siri της Apple.

To Beam υποστηρίζει πάνω από 60 υπηρεσίες streaming και διαθέτει εισόδους ethernet και HDMI-ARC (παρέχει και καλώδιο προσαρμογής HDMI σε οπτική, για TV που δεν έχουν ARC) για τις ενσύρματες συνδέσεις ενώ μπορεί φυσικά να ενσωματωθεί σε ένα multiroom σύστημα της Sonos ή να συνεργαστεί με άλλα ηχεία και υπογούφερ της εταιρίας, για τη δημιουργία ήχου surround.

Το Beam εξοπλίζεται με τέσσερις ελλειπτικούς οδηγούς ευρέος φάσματος, ένα τουίτερ και τρεις παθητικούς ακτινοβολητές, ενώ φέρει μια διάταξη από πέντε μικρόφωνα far field, πραγματοποιώντας εξελιγμένες λειτουργίες ακύρωσης του θορύβου και μείωσης της ηχούς από τις πολλαπλές πηγές ήχου, που είναι ενεργές τόσο κατά την ακρόαση μουσικής όσο και κατά την παρακολούθηση ταινιών.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι το Beam είναι το πιο εργονομικό και ευέλικτο έξυπνο ηχείο της αγοράς. Το νέο smart ηχείο της Sonos θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Ιούλιο, στην τιμή των €449.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...