fbpx
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 10:56

Sonos Architectural: Τώρα ηχεία τοίχου

Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προπαραγγελίες για τα νέα ηχεία της Sonos που έρχονται να «κουμπώσουν» με τον ενιχυτή Sonos Amp και να εξοπλίσουν εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, παραμένοντας σχεδόν αόρατα.

Η σειρά ονομάζεται  Sonos Architectural και μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τρία μοντέλα τα οποία έχουν γίνει σε συνεργασία με την Sonance, ένα in-wall, in-ceiling (χωνευτά) και ένα surface-mount (επιτοίχιο).

Τα Sonos In-Wall by Sonance και Sonos In-Ceiling by Sonance, όπως ονομάζονται επίσημα, θα κοστίζουν  700 ευρώ και θα φέρουν λευκή σήτα που μπορεί να βαφτεί σε διάφορα χρώματα ανάλογα με το περιβάλλον. Το Sonos Outdoor θα κοστίζει 900 ευρώ και θα γίνει διαθέσιμο αργότερα μέσα στο χρόνο.

Όλα τα ηχεία είναι δίδρομα στα 8Ω, με ένα τουίτερ μαλακού θόλου της 1 ίντσας από πολυουρεθάνη και ένα γούφερ από προπυλένιο 6,5 ιντσών. Το τουίτερ ψύχεται με υγρό ferrofluid. Η ευαιθησία είναι ίδια για όλα τα μοντέλα στα 89dB SPL (2.83V/m).

Η μέγιστη ισχύς εισόδου είναι στα 130W και είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να ταιριάζει άριστα με τον Sonos Amp (2x125W στα 8Ω). Σύμφωνα με την εταιρία ο ενισχυτής μπορεί να οδηγεί μέχρι και τρία ζευγάρια της σειράς. Μπορούμε να «κουρδίσουμε» τα ηχεία στον χώρο με την εφαρμογή Sonos TruePlay.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...