fbpx
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 10:57

Auralic Polaris, ασύρματος δικτυακός ενισχυτής

Polaris θα λέγεται ο δικτυακός ενισχυτής της Auralic που είναι εξοπλισμένος σαν... αστακός.

Πρόκειται για ενισχυτή με ισχύ 120W στο κανάλι στα 8Ω (180W στα 4Ω). Το εσωτερικό του DAC διαθέτει τις τεχνολογίες της Auralic, Flexible Filters και Femto Master Clock, υποστηρίζει Quad-DSD και PCM έως τα 32bit/384KHz..

Κάνει χρήση της πλατφόρμας της Auralic, Lightning Streaming που υποστηρίζει τις πιο πάνω αναλύσεις μέσω WiFi και προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως αναπαραγωγή χωρίς κενά, λίστες αναπαραγωγής επάνω στη συσκευή, μνήμη cache και multiroom χωρίς υποβιβασμό σε ποιότητα.

Το streaming της μουσικής γίνεται χρησιμοποιόντας το app Lightning DS control, διαθέσιμη σε iOS, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε περιβάλλον Windows. O ενισχυτής είναι συμβατός με UPnP, πράγμα που σημαίνει ότι λειτουργεί ως Media renderer μέσω δικτύου με οποιοδήποτε πρόγραμμα αναπαραγωγής υποστηρίζει δικτυακή αναπαραγωγή.

Διαθέτει υβριδικό Volume, που λειτουργεί αναλογικά και ψηφιακά. Το αναλογικό κομμάτι μειώνει το επίπεδο του σήματος σε βήματα των 12dB, ενώ η ψηφιακή διαχείριση της έντασης από το DAC διαχειρίζεται τις μικροαλλαγές της έντασης.

back.jpg

Διαθέτει δύο αναλογικές εισόδους, οι οποίες μπορούν να οριστούν ως είσοδοι phono για πικάπ. Οι ψηφιακές είσοδοι περιλαμβάνουν AES/EBU, ομοαξονική, οπτική καθώς και μια είσοδο USB-DAC. Τέλος μπορεί να αναγνωρίσει εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αλλά και να έχει εσωτερικό δίσκο SSD, κατ’ επιλογή όταν τον παραγγέλνουμε από τον κατασκευαστή.

Η τιμή του ξεκινά από τα €3,999.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...