fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 13:51

Signal Projects Poseidon S40 The Power of the Greek Gods

Η Ελληνική εταιρία κατασκευής καλωδίων για συστήματα ήχου Signal Projects παρουσίασε το νέο της διανομέα ρεύματος Poseidon S40.

Είναι κορυφαίας κατασκευής και ποιότητας, ντυμένος στα κόκκινα και έχει επτά πρίζες για τη σύνδεση ισάριθμων συσκευών. Yπάρχει φίλτρο 40 αμπερ (που σηκώνει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο γιατί τα περισσότερα φτάνουν μέχρι 16) μετασχηματιστές γαλβανικης απομόνωσης με τρομερά χαμηλή χωρητικότητα, με θωράκιση του πρωτευοντος απο το δευτερεύον, με πηνίο υπερ υψηλής καθαρότητας και κύκλωμα εικονικής γείωσης.

Οι αγωγοί του είναι απο τη σειρά Atlantis της Signal Projects με χαλκό 7Ν και το σασί του είναι απο μονομπλοκ αλουμίνιο Τ6 για άριστη προστασία απο εξωτερικές παρεμβολές και άριστη προστασία των εσωτερικών υλικών.

Είναι σχεδιασμένο σε custom software που συνυπολογίζει τα specs των υλικών και την πυκνότητα του αλουμινίου και υπολογίσει τις εσωτερικές αποστάσεις των υλικών για την πλήρη αποφυγή των μεταξύ τους παρεμβολων.

Όλα λειτουργούν παθητικά για την όσο το δυνατόν πιο ανεπηρέαστη λειτουργία του ρεύματος.

Το φίλτρο επίσης έχει feedback receiver που βοηθάει να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείτε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη, έτσι ώστε να αποφεύγεται το "σκοτείνιασμα" του ήχου όπως συμβαίνει με τα περισσότερα φίλτρα.

Η κατασκευή έγινε σε ειδικούς μύλους της εταιρίας και είναι προσεγμένη σ΄ όλα τα σημεία.

Θυμίζουμε η Signal Projects κυκλοφορεί τα προϊόντα της σ’ όλες τις γωνίες του πλανήτη και χαίρει μεγάλης εκτίμηση στην Ασία.

posidon2.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...