fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 09:47

Integra DLB-5 ηχομπάρα object based audio και DSX-3 ενισχυτής AV

Ανοίγει την γκάμα των προϊόντων της η Integra και παρουσιάζει ηχομπάρα με ηχεία που ακτινοβολούν προς τα πάνω και έναν μοντέρνο λεπτό ενισχυτή AV.

Η DLB-5 έχει οκτώ μεγάφωνα και ασύρματο subwoofer αλλά και έναν ενισχυτή που λειτουργεί και ως κέντρο ελέγχου διαχείρισης σημάτων εικόνας και ήχου και φυσικά οδηγεί τα μεγάφωνα της ηχομπάρας. Δύο από τα οκτώ μεγάφωνα στέλνουν ήχο προς το ταβάνι και αυτός ανακλάται προς τη θέση ακρόασης, ενώ τα υπόλοιπα 6 μεγάφωνα αναλαμβάνουν τρία κανάλια ήχου, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο ήχος που παίρνουμε είναι 3.1.2, όπως άλλωστε έχουμε δει και στα τελευταία μοντέλα των Pioneer και Onkyo. Έτσι εξηγείται ο χαρακτηρισμός object based audio αντί για Dolby Atmos για παράδειγμα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι η πληροφορία ύψους δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Η ηχομπάρα θα είναι συμβατή με το multiroom DTS Play-Fi, κάτι το οποίο δείχνει ότι ο όμιλος στον οποίο ανήκουν οι Pioneer-Onkyo και Integra, θα αξιοποιεί το τελευταίο στα πιο απλά μοντέλα, ενώ θα έχει FireConnect για τα μεγαλύτερα μοντέλα.

 

extra2.jpg

 

Παράλληλα παρουσιάστηκε και ο slim ενισχυτής AV DSX-3. Πρόκειται για έναν ενισχυτή ύψους μόλις 8 εκατοστών, ενώ είναι 6.1 καναλιών με ισχύ 50W στο κανάλι στα 4Ω. Εδώ πλέον οι προδιαγραφές κάνουν λόγο για Dolby Atmos και DTS:X (το τελευταίο με μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού). Έχει DAC 384 kHz/32-bit Asahi Kasei. Θα υποστηρίζει Tidal, Pandora, Spotify, και TuneIn και θα έχει και WiFi.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...