fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 13:29

ΧΤΖ spirit νέα σειρά ηχείων

Τα Χριστούγεννα πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της η νέα σειρά ηχείων της XTZ που θα αποτελείται από ένα μοντέλο δαπέδου, το Spirit 11, δύο κεντρικά ηχεία τα Spirit 8 και Spirit 6, ένα ηχείο τοίχου, Spirit 2, και ένα subwoofer, το Spirit SUB 12.

Τα δυο κεντρικά ηχεία έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και στις θέσεις των κυρίως δεξί και αριστερού ηχείου ενώ έχουν και τη δυνατότητα να αναρτηθούν σε τοίχο. Όλα τα ηχεία είναι διαθέσιμα σε δύο αποχρώσεις, λευκό και μαύρο ενώ η βαφή είναι πολλαπλών στρώσεων.

Spirit_Tweeter.jpg

Χρησιμοποιούν tweeter μιας ίντσας με υφασμάτινο θόλο και κυματοδηγό ο οποίος αυξάνει την ευαισθησία, και ελέγχει τη διασπορά ούτως ώστε αυτή να μοιάζει με εκείνη των woofer. Παράλληλα βοηθά στην επίτευξη χαμηλότερης συχνότητας crossover.

Spirit_Woofer_1.jpg

To mid-woofer των ηχείων έχει κώνο από ABS και ειδικό ινώδη πολτό, δημιουργόντας έτσι ένα σάντουιτς υλικών που αυξάνει την ακαμψία διατηρώντας παράλληλα το βάρος χαμηλά. Είναι σε διάσταση των 6,5 ιντσών για το μοντέλο δαπέδου και το μεγάλο κεντρικό ενώ για το ηχείο τοίχου και το μικρότερο κεντρικό ηχείο η διάμετρος είναι στις 5,25 ίντσες.

Το Subwoofer έχει κώνο 12 ιντσών και ενισχυτή 200W RMS και έχει equalizer τριών θέσεων.

Οι τιμές τους είναι:
Spirit 11: €850 (ζεύγος)
Spirit 8: €345
Spirit 6: €285
Spirit 2: €390 (ζεύγος)
Spirit SUB 12: €520

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...