fbpx
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 10:47

Κορυφαίος ήχος από PC από την Ideon Audio στη HES2016

Η Ideon Audio παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την απόλυτη αναπαραγωγή ήχου ψηφιακών αρχείων στην έκθεση Ηχος Εικόνα show 2016. Πρόκειται για μια προσεκτική και δοκιμασμένη σύνθεση συσκευών και software που μετατρέπει τα ψηφιακά μουσικά δεδόμενα σε hi-end, audiophile αναπαραγωγή.

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί και το musiCHI audio player Client-Server edition για πρώτη φορά διεθνώς, από τον ίδιο τον σχεδιαστή του, Philippe Wattel! Με την ολοκληρωμένη αυτή πρόταση, το σύστημά σας, και γίνεται ένα audiophile hi-end, και ακούγεται σαν ένα σύστημα ήχου hi-end. Και σε πραγματικά προσιτό κόστος.

Πως επιτυγχάνεται αυτό; Με την συνταγή της Ideon Audio για την απόλυτη εμπειρία αναπαραγωγής, τον απολύτως καλό ήχο και την απόλυτη απόδοση του συστήματος.

1. Βελτιστοποίηση της συσκευής ήχου των Windows: με το Audiophile Optimizer για την βελτίστοποίηση του διακομιστή μουσικής ή της συσκευής των Windows 10.
2. Βελτιστοποίηση της συσκευής των Windows περαιτέρω: με το Fidelizer Pro, για ακόμη πιο επικεντρωμένη βελπτιστοποίηση της συσκευής Windows 10.
3. Βελτιστοποίηση της αναπαραγωγής μουσικής: με το musiCHI suite audio player, για βελτιστοποιημένη αναπαραγωγή – το καλύτερο πρόαγραμμα για Windows 10.
4. Βελτιστοποίηση της μουσικής βιβλιοθήκης: με το musiCHI suite tagging για την διαχείριση της βιβλιοθήκης, την βελτιστοποίηση της αποθήκευσης, αναζήτησης και δημιουργίας playlists?
5. Σύνδεση του σήματος εξόδου της συσκευής με το Ideon Audio 3R USB Renaissance για την βελτιστοποίηση του σήματος USB. Re-drive με chip τεχνολογίας αιχμής, αναγέννηςη του σήματος USB με USB με υψηλής ποιότητας και χαμηλού θορύβου τροφοδοσία. Επαναχρονισμός του σήματος με ταλαντωτές χαμηλού jitter.
6. Σύνδεση του 3R USB Renaissance με το Ideon Audio Ayazi Dac για την τελική μετατροπή σε αναλογικό σήμα.
7. Σύνδεση της εξόδου του Ayazi Dac στο ηχοσύστημα.
Η έκδοση Client-Server του musiCHI audio player.

Πρόκειται για μια έκδοση του γνωστού αυτού player που παρουσιάζεται για πρώτη φορά διεθνώς και η τοπολογία της προυποθέτει την σύνδεση μεταξύ δύο υπολογιστών Windows. Ουσιαστικά προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα τηλεχειρισμού από ένα laptop ή tablet μικρών υπολογιστικών απαιτήσεων, χωρίς να αφαιρείται τίποτε από την εκτεταμένη λειτουργικότητα της σουίτας musiCHI!

Στην πλευρα του Server μια «ελαφριά» εφαρμογή windows αναπαραγάγει ένα μουσικό αρχείο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ένα μικρό μηχάνημα χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος, εξωτερικής τροφοδοσίας χωρίς ανεμιστήρα αρα και θορύβων, και χωρίς οθόνη, πληκτρολογίο και mouse (αφού ρυθμιστεί). Απλώς συνδέεται με το Dac κι ένα NAS ή USB.

Η πλευρά του Client, είναι ένα laptop με το γνωστό και υπερπλήρες δυνατοτήτων – τροποποιμένο όμως - musiCHI audio player το οποίο συνδέεται μέσω wifi με τον Server και στέλνει εντολή για την αναπαραγωγή οποιουδήποτε αρχείου επιθυμούμε με όλες τις δυνατότητες pause, mute, slide to position κλπ. O Server επιστρέφει στον Client πληροφορίες με την διάρκεια και την θέση του κομματιού σε running time.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...