fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 14:36

Βινύλιο direct to disc από την Berlin Philharmonic!

Η Φιλαρμονική του Βερολίνου συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της δισκογραφίας. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του online concert hall εδώ και αρκετά χρόνια και τη δική της δισκογραφική εταιρεία που κυκλοφορεί στην αγορά τις ηχογραφήσεις της φημισμένης ορχήστρας σε CD, βινύλιο αλλά και σε Hi-Res αρχεία, ήρθε ακόμα μια σημαντική κίνηση.

Η έκδοση των ηχογραφήσεων όλων των συμφωνιών του Brahms (υπό τον καλλιτεχνικό της διευθυντή Sir Simon Rattle) σε βινύλια αμέσου κοπής, direct to disc! Μάλιστα οι ηχογραφήσεις έγιναν με μικρόφωνο single point, συγκεκριμένα δύο Sennheiser MHK800 σε τοποθέτηση Blumlein, ενώ η έξοδος των μικροφώνων συνδέθηκε απευθείας στην κοπτική κεφαλή VMS80 της Neumann. 

Την παραγωγή ανέλαβαν τα φημισμένα στούντιο Emil Berliner και ο παραγωγός Rainer Maillard, ο οποίος υπογράφει και το πολυτελές certificate που συνοδεύει τους δίσκους. Το κουτί περιέχει τέσσερις δίσκους, πολυτελές σκληρόδετο βιβλίο 72 σελίδων αλλά και δύο φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις, ενώ το σετ θα είναι αριθμημένο και βέβαια θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό κομματιών. Η τιμή της μοναδικής αυτής κυκλοφορίας είναι λίγο τουχτερή στα 499 ευρώ αλλά και η αξία της σίγουρα συλλεκτική. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...