fbpx
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 16:42

Β&Ο BeoVision 14 4K Ultra HD OLED τηλεόραση

H σχεδιαστική παράδοση και τη δεξιοτεχνία της Bang & Olufsen για μια ακόμη φορά συνδυάζει τη διαχρονική κομψή εμφάνιση με την τεχνολογία.

Η νέα BeoVision 14 τηλεόραση 4K Ultra HD τεχνολογίας OLED της Β&Ο είναι πραγματικά πανέμορφη.

Εμπρός έχει πτερύγια -λεπτές σανίδες- προσεκτικά διακοσμημένα από ξύλο βελανιδιάς ώστε να δημιουργούν μια ζεστή αντίθεση με το μαύρο πάνελ από γυαλί με το πλαίσιο από αλουμίνιο. Η OLED είναι δανεισμένη από την LG. Τι άλλοι έχει η BeoVision 14;

Αντι-ανακλαστικό γυαλί για περιορισμό των ανακλάσεων από το χώρο έως και 98%. Θα βγει σε 40 και 55 ίντσες, χρησιμοποιεί ως smart πλατφόρμα το Android TV, έχοντας και Google Cast αλλά και το σύστημα BeoLink Multiroom.

Υπάρχει η εφαρμογή BeoRemote One, νέο τηλεχειριστήριο BeoRemote, προαιρετική μηχανοκίνητη βάση, ενώ εάν δεν σας αρέσουν οι δρύινες ρίγες ξύλου μπορείτε να την βρείτε και με υφασμάτινη επένδυση.

Η BeoVision 14 στις 40 ίντσες με τις δρύινες ρίγες και βάση καβαλέτο κοστίζει 6.780€, ενώ στις 55 ίντσες φθάνει τα 9.000 ευρώ.


Εκτός από την LG, OLED τηλεοράσεις με το πάνελ της έχουν παρουσιάσει οι Panasonic, B&Ο, Philips, Metz και Loewe.

dris.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer X-CM56, X-CM56D and X-CM66D all-in-one Philips Fidelio B1 Soundbar with microbeam »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...