fbpx
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 22:25

Philips Fidelio B1 Soundbar with microbeam

Μια ηχομπάρα μικρών διαστάσεων κατασκεύασε η Philips με τη νέα τεχνολογία micro beam ώστε να δημιουργεί μεγάλο ήχο για τις νέες τηλεοράσεις που τον έχουν τόσο ανάγκη.

Η ηχομπάρα Philips Fidelio B1 έχει οπτική, αναλογική και HDMI είσοδο αλλά και Bluetooth aptX και AAC για ποιοτικό streaming μουσικής. Το μήκος της είναι 41 εκατοστά και το πάχος 5,4 εκατ. Έχει δύο τουίτερ τοποθετημένα υπό γωνία στις άκρες και τέσσερα υψηλής ευαισθησίας μεγάφωνα πλήρους περιοχής.

Η τεχνολογία Microbeam δημιουργεί γεμάτο ήχο από ηχείο μικρής καμπίνας όπως είναι το Philips Fidelio B1 και έχει υπερ-καρδιοειδή κατευθυντικότητα. Εδώ χρησιμοποιεί τέσσερα μεγάφωνα, δύο από τα οποία είναι πλευρικά και δύο κεντρικά, αλλά και κύκλωμα ψηφιακής επεξεργασίας σήματος. Τα τουίτερ έχουν κυματοδηγό τοποθετημένους στο επάνω μέρος της ηχομπάρας. για τις υψηλές συχνότητες και συμμετέχουν στην τεχνολογία Microbeam.

Ο μαγνήτης των τουίτερ είναι από νεοδύμιο και οδηγείται από τον δικό τους αποκλειστικό ενισχυτή.

Έχουν phase plug για χρονική ευθυγράμμιση των κυμάτων στην είσοδο του κυματοδηγού που έχει 18 οπές με προοδευτικά αυξημένη διάμετρο, ώστε να συμπεριφέρονται ως ένα μεγάφωνο. Κάθε τουίτερ «πυροβολεί» τις υψηλές συχνότητες προς του τοίχους που στη συνέχεια ανακλούνται προς τον ακροατή. Το σύστημα ολοκληρώνεται με ένα ασύρματο subwoofer που είναι συντονισμένο σε δύο διαφορετικές συχνότητες με τη χρήση δύο σωλήνων για πιο βαθύ μπάσο.


Είναι ένα σύστημα 5.1 καναλιών με τιμή 499 ευρώ.

 Fidelio_b22.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Β&Ο BeoVision 14 4K Ultra HD OLED τηλεόραση Blue Horizon @ Orpheus Audio »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...