fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 11:07

Primephonic: Νέο online κατάστημα Hi-Res

Μετά το διάσημο πλέον HD Tracks, το πρώτο online μουσικό κατάστημα αρχείων Hi-Res, ένα νέο κατάστημα, το Primephonic, κάνει εγκαίνια στην Αμερική.

Το Primephonic αντλεί τον κατάλογο του από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως οι Chandos, Pentatone, BIS, Sony Classical, LSO Live, όλες audiophile εταιρείες. Αυτό που διαχωρίζει το νέο κατάστημα από το HD Tracks αλλά και από τα online καταστήματα που διαθέτουν μουσικά αρχεία Hi-Res σε DSD, είναι η διαθέσιμη ποικιλία διαφορετικών φορμά.

Ο χρήστης  μπορεί να επιλέξει δηλαδή να αγοράσει και να κατεβάσει αρχεία σε Wav Stereo ποιότητας CD, αλλά και σε Hi-Res (24bit/96kHz ή 24bit/192kHz) FLAC Stereo ή FLAC Surround, αλλά και σε DSD Stereo και DSD Surround! Οι τιμές του Primephonic δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, ένα album σε DSD Surround κοστίζει περί τα 25 ευρώ, σε FLAC Surround περί τα 18 ευρώ και σε CD quality περί τα 12 ευρώ.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του Primephonic, το οποίο διαθέτει και ειδικό λογισμικό για να διεκολύνει το χρήστη στα downloads του, είναι η ανακοίνωση του καταστήματος ότι σύντομα θα διαθέτει αυτόν τον μουσικό θησαυρό Hi-Res και ως υπηρεσία streaming. Ίδωμεν!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha YSP-2700 ηχομπάρα με MusicCast hxos eikona show 2016 @ Radisson Blu hotel »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...