fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 14:28

Sony Signature Series @IFA 2016

H Sony παρουσιάζει τον απόλυτο φορητό ήχο στην IFA 2016

H Sοny έχει πολύ μεγάλη παράδοση στον φορητό, προσωπικό ήχο υψηλής ευκρίνειας, κάτι που έσπευσε να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά φέτος με τη σειρά Signature Series. Η σειρά αποτελείται από τα κορυφαία ακουστικά MDR-Z1R, δύο νέα top of the line Walkman, τα μοντέλα NW-WM1Z και NW-WM1A, αλλά και έναν Hi-End ενισχυτή ακουστικών, τον TA-ZH1ES. 

Sony_Z1.jpg

Τα ακουστικά ενσωματώνουν μονάδα διαμέτρου 70mm, την μεγαλύτερη από όλα τα ακουστικά της αγοράς (ακόμα και από τα Sennheriser HD800S), έχουν απόκριση συχνότητας έως τα 120kHz και θα κοστίζουν 2200 ευρώ. Ο ενισχυτής ακουστικών διαθέτει ενισχυτική βαθμίδα S-Master ΗX, υποστηρίζει ψηφιακά σήματα έως PCM 32bit/768kHz και DSD22.4MHz, ενώ ενσωματώνει και ισορροπημένη έξοδο. Επιπλέον διαθέτει κύκλωμα ηχητικής βελτίωσης που μετατρέπει οποιοδήποτε ψηφιακό πρόγραμμα σε DSD ανάλυσης 11,2MHz.

Sony_Amp.jpg

Τα δύο Walkman χρησιμοποιούν ειδικά επιχρυσωμένο σασσί, πυκνωτές τροφοδοσίας ειδικής κατασκευής και εσωτερική καλωδίωση Kimber Cable, όπως επίσης και κύκλωμα upsampling DSEE HX αλλά και ασύρματη δικτύωση Bluetooth συν L-DAC. Οι τιμές των Walkman θα είναι 3300 ευρώ για το NW-WM1Z και 1200 ευρώ για το NW-WM1A, ενώ ο ενισχυτής ακουστικών θα κοστίζει 2000 ευρώ. Ένα σετάκι λοιπόν Singnature Series, με το ακριβό Walkman, θα αγγίζει τις 7.500 ευρώ, μπαίνοντας στα Hi-End χωράφια της Sennheiser, της Audeze και της Astell & Kern. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Onkyo LS5200 2.1 home cinema system Sony MDR-1000X wireless headphones with noise canceling »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...