fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 09:57

Yamaha YSP-2700 ηχομπάρα με MusicCast

Η μεσαία ηχομπάρα με τεχνολογία sound projector της Yamaha, αποκτά MusicCast.

Γνωρίσαμε την κορυφαία YSP-5600 με το Dolby Atmos και DTS:X με τα 9 κανάλια, όπως και την YSP-1600 που έχει 5 κανάλια ήχου, όμως στα 7 κανάλια η Yamaha δεν είχε ανανεώσει το μοντέλο για να ακολουθεί τις εξελίξεις.

MC1.jpg

Τώρα πια ο αντικαταστάτης της πολύ καλής YSP-2500, έφτασε και λέγεται YSP-2700. Πρόκειται για ηχομπάρα όπως μόνο η Yamaha την εννοεί, που μέσω ανακλάσεων στο χώρο, οι ηχητικές δέσμες δημιουργούν «εικονικά ηχεία». Έτσι πετυχαίνει να είναι πολύ κοντά στο αποτέλεσμα που θα είχαμε αν χρησιμοποιούσαμε κανονικά ηχεία. Στο σώμα της ηχομπάρας υπάρχουν ούτε λίγο ούτε πολύ 16 ηχεία για το σκοπό αυτό. Έρχεται με μικρόφωνο intellibeam το οποίο μετράει τις αποστάσεις από τους τοίχους, προκειμένου να φτάσουν οι ηχητικές δέσμες στον ίδιο χρόνο στη θέση ακρόασης.

MC2.jpg

Διαθέτει ασύρματο subwoofer, πράγμα που σημαίνει ότι τα μόνα δύο καλώδια που χρειάζονται για να λειτουργήσει είναι τα καλώδια τροφοδοσίας της ηχομπάρας και του subwoofer. Έχει τρεις εισόδους HDMI και μια έξοδο, λειτουργεί δηλαδή όπως ένανς κανονικός ενισχυτής AV, οι οποίες είναι συμβατές με 4K60p και HDCP 2.2. Εκτός της αποκωδικοποίησης Dolby True HD και DTS-HD Master Audio, διαθέτει και 10 δικά της προγράμματα προσομοίωσης ήχου ή ακουστικού περιβάλλοντος.

Τέλος διαθέτει MusicCast το οποίο την εντάσσει στο οικοσύστημα multi-Room της Yamaha, που σημαίνει ότι μπορεί να δεχτεί με όλους τους τρόπους ήχο (ψηφιακά μέσω Bluetooth και αναλογικά) και να το διαμοιράσει ασύρματα μέσω δικτύου σε άλλες MusicCast συσκευές, ή να το δεχτεί από αυτές. Το Bluetooth λειτουργεί ως δέκτης και αποστολέας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να εντάξουμε στο οικοσύστημα ηχείο Bluetooth οποιουδήποτε κατασκευαστή, αλλά και να συνδέσουμε ακουστικά Bluetooth.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Υamaha WX-010 Wireless MusicCast Speaker Primephonic: Νέο online κατάστημα Hi-Res »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...