fbpx
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 11:36

Onkyo Granbeat: το πρώτο της smartphone

Η αγάπη της Onkyo για τον ήχο υψηλής πιστότητας είναι τέτοια ώστε μετά τα media player της, η εταιρεία σπεύδει να παρουσιάσει και smartphone.

To όνομα του είναι Granbeat DP-CMX1 και έχει κατασκευαστεί ειδικά για να αναπαράγει τα αρχεία Hi-Res με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, οπότε ενσωματώνει εξαιρετικής ποιότητας DAC και ενισχυτή ακουστικών. Υποστηρίζει όλα τα αρχεία, ενώ το ηχητικό μονοπάτι είναι ιδιαίτερα απλό ώστε να μειωθεί ο θόρυβος και οι παραμορφώσεις. 

Το κινητό είναι συμβατό με την υπηρεσία download μουσικής Hi-Res της Onkyo, ενώ για την ευκολότερη πλοήγηση στη μουσική μας βιβλιοθήκη διαθέτει και φυσικά πλήκτρα, όπως τα media player. Το Granbeat διαθέτει 128GB μνήμη, μπορεί να δεχθεί κάρτες έως και 256GB, έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD, ενώ η κάμερα του μπορεί να τραβήξει βίντεο 4Κ. 

Επιπλεόν φοράει λειτουργικό Android 6.0 και ενσωματώνει μνήμη 3GB. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα  κανά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί διαθεσιμότητα μόνον για την Ιαπωνία, οπότε όσοι το επιθυμήσουμε θα πρέπει να κάνουμε μια εκδρομή στη χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου για να το αποκτήσουμε.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...