fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 15:49

Even In-Ear, «κουρδίζονται» για κάθε αυτί

Τα πρώτα in-ear ακουστικά που ανιχνεύουν πως ακούει το κάθε αυτί και διορθώνουν τον ήχο.

Το ξέρετε ότι τα δύο αυτιά μας δεν ακούνε το ίδιο; Παρ’ όλο που υπάρχει αυτή η διαφορά, όσα ακουστικά ρυθμίζουν τον ήχο σύμφωνα με τις προσωπικές μας προτιμήσεις, κάνουν τη ρύθμιση αυτή κοινή και και για τα δύο αυτιά. Είναι σαν να έχουμε γυαλιά μυωπίας με τους δύο φακούς να κάνουν την ίδια διόρθωση βαθμού μυωπίας και για τα δύο μάτια.

Τα Even In-Ear προχωρούν στο επόμενο στάδιο και εφαρμόζουν ισοστάθμιση ξεχωριστά για το κάθε αυτί. Μετρώντας ξεχωριστά το δεξί και αριστερό αυτί «πατσίζουν» τη διαφορά καθώς η μείωση της ακοής όσο μεγαλώνουμε δεν συμβαίνει ισομετρικά. Ακόμα και ο τρόπος που χρησιμοποιούμε το κινητό μας τηλέφωνο, αν δηλαδή χρησιμοποιούμε το δεξί ή αριστερό αυτί, είναι ικανός να επιφέρει διαφορά στην ευαισθησία μεταξύ των δυο αυτιών.

even_2.jpg

Τα ακουστικά δημιουργούν αποτύπωμα για το κάθε αυτί. Πρόκειται για μια διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά. Ξεκινώντας να παίζουν μουσική αυξάνουν την ένταση και όταν αυτή γίνει ακουστή από το χρήστη, τότε αυτός πατά το πλήκτρο «e» που βρίσκεται επάνω στα ακουστικά. Γίνονται 8 μετρήσεις για το δεξί και άλλες τόσες για το αριστερό αυτί. Μόλις τελειώσει η διαδικασία το αποτύπωμα αποθηκεύεται στα ακουστικά αυτόματα και ενεργοποιείται η ισοστάθμιση κάθε φορά που ενεργοποιούμε τα ακουστικά.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την εμεπειρία, και να δείτε σε ποιο σημείο έχει φτάσει η απώλεια ακοής για τα δικά σας αυτιά, μπορείτε να το κάνετε στο site των Even-ears.

https://www.geteven.co/

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harman Kardon Onyx Studio 3 Bluetooth speaker Bluesound @ Nικ. I. Λαιος »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...