fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 11:47

Fresh ‘n’ Rebel @ HDG Hellas

Την αντιπροσώπευση των πιο φρέσκων αξεσουάρ για smartphones και tablets φέρνει στην Ελληνική αγορά η HDG Hellas.

Η σειρά προϊόντων της Fresh ‘n Rebel αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με το μοντέρνο σχεδιασμό! Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Bluetooth ηχεία, ασύρματα και ενσύρματα ακουστικά καθώς και power banks.

Η νέα σειρά ηχείων Bluetooth Fabriq Edition απαρτίζεται από ασύρματα ηχεία επενδυμένα με υφάσματα σε ποικιλία χρωμάτων και σε διάφορα μοντέλα. Όλα έχουν φτιαχτεί τόσο για τους λάτρεις του design όσο και για τους λάτρεις της μουσικής, αφού παντρεύουν τη στιλάτη εμφάνιση με τον εξαιρετικό ήχο. Κάποια από αυτά λειτουργούν και ως power bank δίνοντάς σας τη δυνατότητα να φορτίζετε το smartphone σας ή το tablet σας χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα ξεμείνετε από μπαταρία.

caps-headphones-peppermint-3hp100pt-listimage.jpg

Εκτός από τα Bluetooth ηχεία στα προϊόντα της Fresh ‘n Rebel θα βρείτε και μια ολοκληρωμένη σειρά ακουστικών. Με σούπερ μαλακά μαξιλαράκια αυτιών, με επίπεδο καλώδιο, και με πτυσσόμενο σχεδιασμό που τα κάνει ακόμα πιο εύκολα στη μεταφορά, γίνονται ο καλύτερός σας φίλος στις βόλτες και τα ταξίδια σας. Έρχονται με επιδόσεις, καθαρό ήχο και στα πιο “φρέσκα” σχέδια για να αναδείξουν το προσωπικό στυλ με τον καλύτερο τρόπο ώστε να είστε πάντα μέσα στη μόδα.

2pb3000cu-outdoor.jpg

Και αν ξεμείνετε από ενέργεια, τα power banks της Fresh ‘n Rebel είναι η απόλυτη εφεδρική μπαταρία για τις φορητές συσκευές σας. Διατίθενται σε τρία μεγέθη, σε τρεις χωρητικότητες αντίστοιχα 3000/6000/9000 mAh. Διαθέτουν ποιοτικά μέρη που προσδίδουν άριστα χαρακτηριστικά ασφαλείας, κομψό μεταλλικό περίβλημα, ένδειξη μπαταρίας και micro usb καλώδιο για να κρατάτε τις αγαπημένες σας φορητές συσκευές φορτισμένες ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε!

HDG Hellas LTD
Χαρίτων 33, Παλαιό Φάληρο
Τηλ. 210-9410206
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.freshnrebel.com/

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...