fbpx
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 23:39

Lenovo Phab 2 Pro with Google Tango

Το πρώτο smartphone εφοδιασμένο με την τεχνολογία Tango της Google είναι γεγονός. Η τεχνολογία Tango έχει να κάνει με ανίχνευση κίνηση, αίσθηση βάθους και επαυξημένης πραγματικότητας δυνατότητες. 

Το Lenovo Phab 2 Pro είναι μια phablet με οθόνη 6,4 ιντσών ανάλυσης Quad HD. Το Tango κάνει τη συσκευή ικανή να αναγνωρίζει και να διακρίνει κίνηση, να αναγνωρίζει και να μετράει μεγέθη διάστασης και σχημάτων σ’ ένα χώρο και να δημιουργεί επί τόπου καταγραφές ενός σπιτιού.

Όλα αυτά χωρίς την ανάγκη GPS ή Wi-Fi.


Σύντομα θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή Lowe που ο χρήστης θα μπορεί να καταγράφει ένα χώρο να αλλάξει «εικονικά» έπιπλα, χρώματα και δομικά στοιχεία, ώστε να βλέπει πως μπορεί να διαμορφωθεί μελλοντικά.

Όλα εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σε πραγματικό χρόνο, σα να βλέπουμε από την κάμερα της συσκευής.

Το ίδιο θα γίνει μελλοντικά και με το ήχο, θα βλέπουμε ηχεία, ενισχυτές, τηλεοράσεις και οθόνες. Το Tango έχει τρομερή δύναμη και πραγματοποιεί 3D μετρήσεις σ’ ένα δωμάτιο, έχοντας τη δυνατότητα να προσθέτουμε «εικονικά» αντικείμενα.

Μέχρι λιοντάρια, δεινόσαυρους ή και ενυδρείο θα μπορούμε να κάνουμε το δωμάτιο μας.

Το Lenovo Phab 2 Pro έχει τρεις κάμερες στην πλάτη, μια ανάλυσης 16MB, μια για την καταγραφή του βάθους και μια για την ανίχνευση κίνησης. Η συσκευή είναι επίσης η πρώτη με ικανότητα εγγραφής ήχου Dolby 5.1.

Κατά τα άλλα το Phab 2 Pro έχει μεταλλικό σώμα, σύστημα Dolby Atmos στον ήχο, 15 ώρες αυτονομία μπαταρίας 4.050 mAh, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα.

PHAB2_Pro_gro1.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Turtle Beach Τζαμάτα ηχεία Το νέο Motorola Moto Z είναι modular! »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...