fbpx
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 12:55

Το νέο Motorola Moto Z είναι modular!

Η Lenovo παρουσιάζει το νέο Motorola Moto Z που είναι modular!

 

Μετά την Google με το περιβόητο project Ara στα αρθρωτά smartphones και την LG που υλοποίησε το δικό της όραμα με το LG G5, που μπορεί να δεχθεί επιπλέον module στο κάτω μέρος του, η Lenovo ανοίγει ξανά το θέμα. Παρουσίασε χθες το εντυπωσιακό Moto Z που προχωρά ένα βήμα παραπέρα στα αρθρωτά smartphones. Τα επιπλέον modules, τα λεγόμενα Moto Mods, κουμπώνουν μαγνητικά στο πίσω μέρος του κινητού και μέχρι στιγμής μπορεί να είναι έχτρα καπάκια, ένα ηχείο ειδικά σχεδιασμένο από την JBL ή ένας μικροσκοπικός προβολέας. 

Moto_Z_1.jpg

Η βασική συσκευή είναι λοιπόν το νέο Motorola Moto Z που έχει εξαιρετικές προδιαγραφές. Βασίζεται στον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon S820, με 4GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικό χώρο, quad HD AMOLED οθόνη 5,5 ιντσών και κάμερα 13Mpixel. Στην έκδοση Moto Z Force η κάμερα βελτιώνεται στα 21Mpixel, η μπαταρία αυξάνεται από τα 2600mAH στα 3.500mAH ενώ η οθόνη είναι πλέον άθραυστη.

Moto_Z_Soundboost_Mod.png

Ωστόσο η πιο σημαντική προδιαγραφή του Moto Z και του Moto Z Force είναι η δυνατότητα να δεχτούν τα modules που η εταιρεία ονομάζει Moto Mods. Τα Moto Mods κουμπώνουν με τέσσερις μαγνήτες, ενώ επικοινωνούν με το κινητό μέσω μια σειράς pins. Το Soundboost Mod είναι ένα ηχείο σχεδιασμένο από την JBL, που προσθέτει στο κινητό δύο έξτρα ηχεία με ενισχυτή 2x3W συν έξτρα μπαταρία 1000mAH. Υπάρχει επίσης το Power Pack Mode που αυξάνει την μπαταρία κατά 2.200mAH αλλά και ένας μικροσκοπικός προβολέας, o Insta-Share Mod που μπορεί να προβάλλει 70 ίντσες με ανάλυση 480p. 

Moto_Z_All_Mods.jpg

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Lenovo Phab 2 Pro with Google Tango Music Hall @ AV Art »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...