fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 14:51

Wilson Audio Sabrina

Πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη.

Στο προάστιο Starnberg του Μονάχου, στα πλαίσια της έκθεσης HIGH END SHOW 2016, σε ένα πανέμορφο χώρο (My sound) έγινε η πρώτη παρουσίαση στην Ευρώπη, του νέου Ηχείου της Αμερικάνικης εταιρείας Wilson με το όνομα Sabrina. Δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν το συγκριμένο ηχείο.

Η έμπνευση για Sabrina προέκυψe από δύο διαφορετικές και φαινομενικά ανόμοιες πηγές: τo αρχικό WATT / Puppy και τo Alexandria XLF. Το WATT / Puppy ήταν το αποτέλεσμα της πίστης του Dave Wilson ότι ένα καλά σχεδιασμένο compact ηχείο θα μπορούσε να ξεπεράσει πολλά από τα πολύ μεγαλύτερα συστήματα state-of-the-art της εποχής του. Το Sabrina είναι σχεδόν το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του από τη δεκαετία του’80. Το XLF, από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα τριών δεκαετιών εξέλιξης από τη Wilson με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ζωντανής μη ενισχυμένης μουσικής και της αναπαραγωγής της. Η πλατφόρμα XLF προσφέρει πιο ακριβή χρονική ευθυγράμμιση, ειδικά σχεδιασμένα μεγάφωνα και ενότητες καμπίνας κατασκευασμένες από ειδικά υλικά της Wilson, μειώνοντας τους συντονισμούς και χρωματισμούς, σε επίπεδα μη ακουστά.

WILSON-SABRINA_BACK-1-of-1.jpg

Ο στόχος για το Sabrina ήταν να πάρει τον πλούτο της γνώσης και της εμπειρίας που περιέχεται στο XLF και γίνει το απόσταγμα της ουσίας του: να δημιουργηθεί ένα ηχείο που, όπως και το πρώτο WATT / Puppy, θα μπορούσε να σταθεί δίπλα πολύ μεγαλύτερα συστήματα και να προσφέρει το είδος της δυναμικής αντίθεσης και αρμονικής έκφρασης που είναι εκείνο το οποίο καθορίζει το χαρακτήρα των ηχείων Wilson.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EMM Labs DA2 με DSDx16! United Sciences The Aware επαναστατικά ακουστικά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...