fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 16:46

United Sciences The Aware επαναστατικά ακουστικά

Τα πρώτα custom fit ακουστικά, με βιομετρικούς αισθητήρες.

Κάθε wearable πρέπει να είναι custom fit και το ανθρώπινο αυτί είναι το ιδανικότερο μέρος για τέτοιου είδους προϊόντα. Η ανατομία του αυτιού είναι σαν μια μοναδική κλειδαρότρυπα και το σχήμα του αυτιού επιτρέπει μόνο σε ακουστικά που είναι προσαρμοσμένα στο σχήμα του να «κλειδώσουν» σταθερά στη θέση του. Η United Sciences έχει εξελίξει τη μοναδική τεχνολογία στον κόσμο που μπορεί να μετρήσει τη μοναδικότητα της γεωμετρίας του αυτιού, η οποία χρησιμοποιείται για να υπάρξει η τέλεια τοποθέτηση ακουστικών. Η βελτιστοποιημένη τοποθέτηση στο αυτί, μεγιστοποιεί επίσης την απόδοση βιοαισθητήρων και τους δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουν σημαντική ποσότητα αξιόπιστων βιομετρικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των διακριτών σημάτων όπως τα κύματα του εγκεφάλου. Μπορεί να βοηθά συνεχώς λαμβάνοντας διακριτικά τα εγκεφαλικά κύματα και τα βιομετρικά δεδομένα μέσα στο custom fit ακουστικό, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, της εργασίας, του ύπνου, ή όταν ακούμε μουσική.

Τα The Aware είναι ακουστικά Bluetooth με ενσωματωμένους βιομετρικούς αισθητήρες που μετρούν αξιόπιστα δεδομένα, όπως τα εγκεφαλικά κύματα (άλφα, βήτα, και δέλτα), καρδιακούς ρυθμός, βήματα, διανυθείσα απόσταση και τις θερμίδες που καίγονται, μεταξύ άλλων πληροφοριών, όλα προσβάσιμα μέσω του smartphone.

Μπορούν να παρακολουθούν τα κύματα του εγκεφάλου μέσω ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος και να παρέχουν ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο για το επίπεδο της συγκέντρωσης που έχουμε, το άγχος, του ύπνου και της χαλάρωσης. Αυτό βοηθά τους χρήστες να είναι πιο συγκεντρωμένοι, να έχουν χαμηλότερα επίπεδα στρες, να κατανοήσουν τις συνήθειες ύπνου τους, και να βοηθήσει να καθοδηγήσει τους να είναι πιο προσεκτικοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Wilson Audio Sabrina Audeze @ 4K & Gadget Show 2016 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...