fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 14:12

EMM Labs DA2 με DSDx16!

Και όμως το πρώτο DAC που λειτουργεί σε δειγματοληψία DSDx16 είναι γεγονός. Πρόκειται για το EMM Labs DA2 του Ed Meitner!

 

Και όμως ο Ed Meitner γκουρού της ψηφιακής τεχνολογίας και φημισμένος μηχανικός ήχου, παρουσίασε το EMM Labs DA2, που υιοθετεί επεξεργασία DSDx16, δηλαδή DSD1024. Οποιοδήποτε λοιπόν εισερχόμενο ψηφιακό σήμα, ακόμα και υψηλής ανάλυσης μέσω USB, όπως DSDx2 ή DXD (352,8kHz ή 384kHz), μετατρέπεται σε πραγματικό χρόνο σε ανάλυση DSDx16, γεγονός που απαιτεί βέβαια τεράστια υπολογιστική ισχύ. 

Ουσιαστικά το DA2 πραγματοποιεί ανίχνευση μεταβατικών, επεξεργασία και upconversion σε πραγματικό χρόνο, χωρίς μάλιστα να μπλέκει το χρήστη με επιλογή φίλτρων ή άλλες ρυθμίσεις. Το DAC κοστίζει 25.000 δολάρια. Συνοδεύεται επίσης από το ΤΧ2 CD/SACD transport που θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 50 κομματιών, καθώς οι μηχανισμοί της Esoteric που χρησιμοποιεί, δεν είναι πλέον διαθέσιμοι για τρίτους  κατασκευαστές. Το transport κοστίζει και αυτό 25.000 δολάρια. 

Επίσης η EMM Labs πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα τον μονοφωνικό τελικό MTRX2, ένα ενισχυτικό θηρίο με ισχύ 600W/8Ω και σταθερότητα στην οδήγηση φορτίων έως το 1Ω. Η τιμή του ενισχυτή θα είναι πάντως ιδιαίτερα τσουχτερή στα 85.000 δολάρια το ζευγάρι. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Definitive Technology BP9000 νέα σειρά ηχείων Wilson Audio Sabrina »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...