fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 12:14

PS Audio BHK Signature Preamplifier

Τον προενισχυτή BHK Signature Preamp ανακοίνωσε σημερα η PS Audio.

 

Πρόκειται για το ταίρι των τελικών ενισχυτών BHK Signature 250 και 300 και έχει επίσης σχεδιαστεί απο τον θρυλικό Bascom King. Ο προενισχυτής ενσωματωνει όλη την πείρα και την τεχνογνωσία του King στην υλοποίηση κυκλωματων προενίσχυσης, ενω στη δημιουργία του συνεργάστηκε και ο θρυλικός Arnie Nudel. 

Ο προενισχυτής είναι ένα πλήρως λειτουργικό line stage με ισορροπημένη σχεδίαση και υβριδική τοπολογία. Χρησιμοποιεί δηλαδη όπως και οι τελικοί, λαμπες και Mosfet, έχει απλές και balanced εισόδους και εξόδους, όπως και ενισχυτή ακουστικών που λειτουργεί σε τάξη Α.

Χρησιμοποιούνται δυο λυχνίες, ενω ο χρήστης εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει αυτες της αρεσκειας του, ταιριάζοντας τον προενισχυτή με το υπόλοιπο του σύστημα. Το volume control ακολουθει ειδική τοπολογία για να ειναι πληρως διάφανο, ενω ο προενισχυτης χρησιμοποιεί τα καλυτερης ποιότητας εξαρτήματα. 

Ο BHK Signature Preamp είναι τηλεχειριζόμενος, ενω τα πρωτα 50 κομμάτια θα φερουν την υπογραφη του BHK σε χρυσό χρώμα. Θα κυκλοφορήσει αρχικα σε beta έκδοση τον Μάιο και στην τελική του έκδοση τον Ιούνιο στην τιμή των 6000 δολαριων.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Warner Music Group (WMG) πάει MQA Arcam rHead ενισχυτής ακουστικών »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...