fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 15:23

Audio Analogue Puccini Anniversary

Επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια... 

…από την παρουσίαση του αρχικού ενισχυτή Puccini, η Audio analogue παρουσιάζει την επανέκδοσή του η οποία είναι ένας ενισχυτής μηδενικής ανάδρασης.

Για να καταφέρει η Audio Analogue να δώσει το νέο σημείο αναφοράς στους ολοκληρωμένους ενισχυτές, στην επετειακή έκδοση χρησιμοποιείται καλωδίωση από συμπαγή χαλκό 7Ν OCC μαζί με επίχρυσες μπόρνες από καθαρό χαλκό. Για τον περιορισμό του θορύβου από τις εισόδους έχει χρησιμοποιηθεί ρελέ για κάθε μία ενώ τα βύσματα RCA είναι και αυτά από καθαρό χαλκό με επίχρυση κόλληση κατ’ ευθείαν επάνω στην πλακέτα εισόδου.
Ξεχωριστές είσοδοι χρησιμοποιούνται για κάθε στάδιο του ενισχυτή με διπλό πάχος επιχρυσωμένα κυκλώματα για την καλύτερη δυνατή ροή του ρεύματος.

audio-analogue-puccini-anniversary-amplifier-lid-off.jpg

Το τροφοδοτικό των 700VA μαζί με τρία ζεύγη τρανζίστορ για κάθε κανάλι μπορεί να δώσει ισχύ 80W στο κανάλι στα 8Ω και να φτάσει τα 300W στα 2Ω, ικανοποιώντας έτσι ακόμα και τα πιο δύσκολα ηχεία σε απαιτήσεις ρεύματος.

Η οπτικά μινιμαλιστική σχεδίαση του ενισχυτή συμπληρώνεται από ένα κεντρικό περιστροφικό επιλογέα ο οποίος λειτουργεί και ως ποτενσιόμετρο, ενεργοποιώντας έναν αποκωδικοποιητή που επικοινωνεί με δύο ποτενσιόμετρα ανά κανάλι. Τέσσερις διαφορετικές καμπύλες έντασης μπορούν να επιλεχθούν αναλόγως της ευαισθησίας του ηχείου. Τέλος τα λευκά LED της πρόσοψης από αλουμίνιο πάχους 14ων χιλιοστών και το πλήρες τηλεχειριστήριο ολοκληρώνουν το πακέτο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG X Cam και X Screen Pioneer MVH-280FD και DEH-4800FD »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...