fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 15:59

Pioneer MVH-280FD και DEH-4800FD

Με διπλάσια ισχύ.

Η ισχύς εξόδου των ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου της Pioneer, ανέκαθεν, δεν ξεπερνούσε τα 4x50 Watt. Σήμερα, όμως, η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει δύο νέα ηχοσυστήματα αυτοκινήτου 1-DIN, το USB player MVH-280FD & το CD Player DEH-4800FD, τα οποία προσφέρουν δυναμικό ήχο κρυστάλλινης απόδοσης 4x100 Watt. Δηλαδή, δύο φορές μεγαλύτερη από το καθιερωμένο.

Χάρη στον πανίσχυρο ενσωματωμένο ενισχυτή Τάξης FD, τα ηχοσυστήματα DEH-4800FD και MVH-280FD έχουν τη δυνατότητα να παράγουν δυναμικό ήχο υψηλής ποιότητας που υπερβαίνει κατά πολύ το προηγούμενο μέτρο αναφοράς.
Τα συμβατικά ηχοσυστήματα αυτοκινήτου πρέπει να συνδυάζονται με εξωτερικό ενισχυτή για να επιτύχουν το ίδιο επίπεδο απόδοσης με τα DEH-4800FD και MVH-280FD. Ωστόσο, αυτό απαιτεί καλώδια και, συνεπώς, πρόσθετες διαδικασίες, οι οποίες δεν είναι πλέον απαραίτητες.
Η εγκατάσταση των μοντέλων DEH-4800FD και MVH-280FD είναι απλή και άμεση, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα καλώδια ή εξωτερικές μονάδες. Απλώς τοποθετούνται στη θέση τους και είναι έτοιμα.

Τα κυκλώματα Τάξης FD που ανέπτυξε η Pioneer έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με μεγαλύτερο επίπεδο ισχύος. Η σχεδίαση απομακρύνει τη θερμότητα αποτελεσματικά, γεγονός το οποίο συμβάλλει στη χαμηλή θερμοκρασία και στη σταθερότητα λειτουργίας του ενισχυτή, ακόμη κι όταν του ζητείται το μέγιστο της ισχύος του.

Το σύστημα DEH-4800FD διαθέτει μηχανισμό CD, ενώ το MVH-280FD όχι, καθώς απευθύνεται ειδικά στους λάτρεις της ψηφιακής μουσικής οι οποίοι προτιμούν να χρησιμοποιούν συσκευές αποθήκευσης USB ή το smartphone τους για streaming υλικού ή για να αναπαράγουν αποθηκευμένα μουσικά κομμάτια.
Και τα δύο συστήματα έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων WMA, MP3, WAV και FLAC. Επιπλέον, κατά την αναπαραγωγή αρχείων συμπιεσμένου ήχου η λειτουργία Advanced Sound Retriever της Pioneer αποκαθιστά τις αρμονικές που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης του ήχου.

Τόσο το μοντέλο DEH-4800FD όσο και το MVH-280FD προσφέρουν πληθώρα επιλογών σύνδεσης μέσω USB. Οι λειτουργίες Άμεσου Ελέγχου iPod/iPhone και MTP για smartphone Android είναι πλέον στάνταρ. Ένα νέο χαρακτηριστικό των DEH-4800FD και MVH-280FD είναι η υποστήριξη του προτύπου AOA 2.0 για συμβατά τηλέφωνα Android, η οποία επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες διασύνδεσης με smartphone.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Analogue Puccini Anniversary Shelter Audio @ Chameleon Audio »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...