fbpx
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 16:28

Audio Analogue Pegaso P50A: class A λαμπάτος ενισχυτής

Παρότι το όνομα Pegaso Αudio είναι τελείως καινούργιο στην ιταλική σκηνή, η νέα αυτή μάρκα στηρίζεται στο τεχνολογικό οπλοστάσιο της Audio Analogue και σε μια ομάδα βετεράνων σχεδιαστών περί τις λυχνίες, που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του ομίλου AF Group SRL.

Η Pegaso δημιουργήθηκε για να παράξει αποκλειστικά λαμπάτα προϊόντα, ωστόσο αυτά διαπνέονται από σύγχρονες τεχνολογικές πινελιές, όπως έλεγχο της προενίσχυσης μέσω μικροεπεξεργαστή.

Το πρώτο της προϊόν είναι ο ολοκληρωμένος ενισχυτής P50A, που ακολουθεί μια πλήρως ζυγισμένη σχεδίαση από την είσοδο μέχρι την έξοδο, περιλαμβάνοντας δύο εισόδους γραμμής με XLR και τέσσερις με RCA. Η προενίσχυση είναι παθητική, με ηλεκτρονική επιλογή εισόδων και στάθμης και η κλίμακα του volume προσαρμόζεται σε τέσσερα επίπεδα μέσω του set up, για να ταιριάξει με ηχεία διαφορετικης ευαισθησίας.

Το τελικό στάδιο στηρίζεται σε δύο 6922/κανάλι και η έξοδος χρησιμοποιεί ένα ζεύγος ΚΤ90 που αποδίδει 50W σε τάξη Α μέσω του μετασχηματιστή προσαρμογής (υπάρχει μία έξοδος για ηχεία που δεν προσδιορίζει το φορτίο) που καλύπτει το φάσμα 10Hz-100KHz, με παραμόρφωση 0,3%@10W και θόρυβο στα -83dBA. Ο P50A έχει διαστάσεις 45,5x17,5x47,2 εκ. και ζυγίζει 26 κιλά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rois Acoustics Tritor: προσιτή ναυαρχίδα Musical Fidelity Μ6 PRE and PRX »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...