fbpx
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 17:57

Audio Analogue Bellini and Donizetti: Προ τελικός ενισχυτής

Από την σειρά Anniversary η Audio Analogue παρουσιάζει τον προενισχυτή Bellini και τον τελικό ενισχυτή Donizetti.

Το 2016 η Ιταλική Audio Analogue για να γιορτάσει τα 20 χρόνια της λάνσαρε την σειρά ‘Anniversary’ με τους ολοκληρωμένους ενισχυτές Puccini και Maestro. Τώρα φέρνει τον προενισχυτή Bellini που είναι πλήρως differential με μηδενική ανάδραση και βασίζεται στον στάδιο προενίσχυσης του ολοκληρωμένου Maestro Anniversary.

Το τροφοδοτικό έχει φίλτρο inductive-capacitive για περιορισμό των θορύβων της ΔΕΗ, ενώ η dual-mono πλήρως ισορροπημένη σχεδίασή του χρησιμοποιεί SeGeSTA (single gain stage transconductance amplifier) για λιγότερους θορύβους.

Η πλακέτα είναι τεσσάρων επιπέδων, τα υλικά audiophile και το ποτενσιόμετρο είναι τύπου ladder.  H συσκευή έρχεται με αλουμινένιο τηλεχειριστήριο.

Ο τελικός ενισχυτής Donizetti δεν έχει καθόλου ανάδραση και είναι μια εντελώς ισορροπημένη σχεδίαση. Ο ενισχυτής παρέχει 250W στα 8Ω και έχει τροφοδοτικό με δύο ξεχωριστούς toroidal μετασχηματιστές 1200VA ο καθένας. Στην έξοδο υπάρχουν 12 διπολικά τρανζίστορ ανά κανάλι. Ο Donizetti μπορεί να λειτουργήσει και ως μονοφωνικός (μονομπλοκ) παρέχοντας ισχύ 1ΚW στα 8Ω.

Οι τιμές τους είναι £4.999 για τον προενισχυτή και £8.999 για τον τελικό ενισχυτή.


ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...