fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 11:55

Klipsch Groove φορητή δύναμη

Φορητό ηχείο Bluetooth μικρών διαστάσεων αλλά μεγάλων εντάσεων έφτιαξε η Klipsch και είναι το πρώτο από μια μεγάλη σειρά ασύρματων ηχείων που έρχεται μέσα στο 2016.


Το πρόβλημα του μικρού μεγέθους και την αναιμικής απόδοσης των φορητών ηχείων Bluetooth υπόσχεται να λύσει το νέο φορητό ηχείο Groove της Klipsch. Με διαστάσεις 14x11,6x 6,5 εκατοστά στην καμπίνα του έχει χωρέσει γούφερ μεγάλης διαδρομής διαμέτρου τριών ιντσών και δύο παθητικοί οδηγοί, ένας σε κάθε πλευρά.

Η Klipsch αναφέρει ότι το Groove μπορεί να φτάσει σε εντάσεις 97dB από απόσταση μισού μέτρου και δίνει απόκριση συχνότητας που φτάνει μέχρι τα 65Hz. Ο ενισχυτής είναι ισχύος 10W και έχει χρησιμοποιηθεί προηγμένη ισοστάθμιση DSP προκειμένου το ηχείο να αποδίδει χαμηλά, ένα σημείο στο οποίο υποφέρουν όλα τα μικρά φορητά ηχεία. Εκτός από αυτά, το Groove είναι ανθεκτικό στο νερό και στην κακομεταχείριση και μάλιστα για αυτά τα συγκεκριμένα φέρει πιστοποποίηση IPX-4.

klipsch-groove-portable-blutooth-speaker-1-970x647-c.jpg

Μπορούν να συνδεθούν επάνω του έως 8 συσκευές Bluetooth, η μπαταρία του διαρκεί έως 8 ώρες, είναι επαναφορτιζόμενη και έχει χωρητικότητα 2700MAh. Φορτίζεται μέσω θύρας micro USB, ενώ έχει και αναλογική είσοδο 3,5mm

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...