fbpx
Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 13:29

Klipsch Heritage Groove, The One II και The Three II: Bluetooth ηχεία

Τα νέα ασύρματα ηχεία Heritage Groove, The One II και The Three II της Klipsch είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας καπλαμάδες από ξύλο, έχουν λειτουργικά περιστροφικά κουμπιά και τους μηχανικούς διακόπτες από χαλκό, έχουν δηλαδή μοντέρνο ρετρό σχεδιασμό. Τα ηχεία είναι  Bluetooth και έχουν την κλασική είσοδο mini jack 3,5 mm, αλλά και phono stage. Aνήκουν στην σειρά True Series.

Το Klipsch Heritage Groove έχει έναν οδηγό 3 ιντσών στο μπροστινό μέρος και άλλους δύο παθητικούς,  το μικρό αυτό ηχείο είναι κατάλληλο για κινητή χρήση χάρη στο μικρό του βάρος που είναι λιγότερο από ένα κιλό. Η μπαταρία του κρατάει οκτώ ώρες αναπαραγωγής. Υπάρχει ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Το Klipsch One II είναι 2.1 καναλιών με συνολική έξοδο 60W. Έτσι, το One One II παρέχει στερεοφωνικό ήχο. Ο περιστροφικός διακόπτης και οι διακόπτες επιλογών στην κορυφή ακτινοβολούν τον  μινιμαλισμό της συσκευής, χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία χρήσης. Είτε ασύρματα μέσω Bluetooth είτε μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής 3,5 χιλ.

Το Klipsch The Three II είναι η ναυαρχίδα των νέων ηχείων της σειράς. Με συνολική ισχύ 120W, δύο μεγάφωνα πλήρους φάσματος, ένα ισχυρό γούφερ και δύο παθητικούς ακτινοβολητές, το ηχείο παρέχει στερεοφωνικό ήχο. Το The Three II είναι ιδιαίτερα εύκολο στη σύνδεση με  Bluetooth, με είσοδο mini jack 3,5mm αλλά και με phono stage για πικάπ.  Υπάρχει επίσης DAC επιπέδου 192KHz/24 bit.

Τέλος υπάρχει και το μοντέλο The Three GVA που έχει ενσωματωμένους φωνητικούς βοηθούς και είναι ίδιο με το The Three II.

Τα νέα Klipsch θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο σε μαύρη έκδοση ή με καπλαμά ξύλου καρυδιάς.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 179 ευρώ για το Heritage Groove, 299 ευρώ για το One II και 449 ευρώ για το The Three ΙΙ. Το The Three GVA θα κοστίζει 499 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...