fbpx
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 17:25

Klipsch C-series: Νέα σειρά subwoofer

Tα subwoofer είναι τα ηχεία του… Χειμώνα και η Klipsch το ξέρει καλά αυτό. Παρουσίασε, λοιπόν, την νέα της C σειρά με τα μοντέλα C-308ASWi και C-310ASWi. Πρόκειται για δύο ενεργά υπογούφερ που έχουν τα μεγάφωνα γούφερ, τύπου Ceremetallic, τοποθετημένα εμπρός, ενώ στο πλάι υπάρχει παθητικός ακτινοβολητής για πιο βαθύ χαμηλό.


Οι ενισχυτές που κρύβουν στο εσωτερικό τους είναι υβριδικοί τύπου BASH και διαθέτουν ξεχωριστή είσοδο RCA και XLR, αλλά και υψηλού ρεύματος είσοδο (ακροδέκτες ηχείων), όπως θύρα για ασύρματο πομπό. Τα subwoofer αυτά γίνονται και ασύρματα με τον προαιρετικό ασύρματο πομπό WA-3 της Klipsch, που μέσω της app Klipsch LowControl μπορούμε να τα ελέγχουμε.


Η εφαρμογή επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο και ρύθμιση των υπογούφερ, συμπεριλαμβανομένου παραμετρικού ισοσταθμιστή 5 περιοχών και ρυθμίσεων φάσης, έντασης και επιλογής εισόδου. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης αυτόματο σύστημα διόρθωσης του χώρου, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του smarphone. H εφαρμογή μπορεί να παρέχει γρήγορη και εύκολη διόρθωση του χώρου.


Τα sub έχουν καμπίνα σε φινίρισμα πιάνου και έχουν σύνδεση RJ-45 για πλήρη ενσωμάτωση σε συστήματα ελέγχου Control4, Crestron, Savant και RTI.
Χρησιμοποιώντας τον προαιρετικό πομπό WA-3, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα υπογούφερ της σειράς C οπουδήποτε σε ένα δωμάτιο και να λάβετε σήμα υψηλής ανάλυσης μέσω ασύρματης μετάδοσης στα 2,4 GHz. Τα κυκλώματα του δέκτη εμπεριέχονται στο sub, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για κάποιο ξεχωριστό dongle.


Η απόκριση συχνότητας του C-310ASWi είναι 25Hz-150Hz / -3dB και περιλαμβάνει ένα γούφερ 10 ινστών και διπλούς παθητικούς ακτινοβολητές επίσης 10 ιντσών. Το μικρότερο C-308ASWi έχει απόκριση συχνότητας 28Hz-150Hz / -3dB και φοράει γούφερ 8 ιντσών και έξι παθητικούς ακτινοβολητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Copland CTA 408: Με KT-150 Fluance RT85: Πικάπ από Καναδά »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...