fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 13:52

Dynaudio Xeo 2 ασύρματο και ενσύρματο

Το ασύρματο σύστημα ηχείων Xeo της Dynaudio αποκτά νέο μοντέλο που συμπεριλαμβάνει και εισόδους, εκτός από το να είναι ασύρματο.

 

Το μικρότερο high end ασύρματο ενεργό ηχείο της Dynaudio είναι πλέον πραγματικότητα. Το Xeo 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τους ασύρματους αναμεταδότες Hub και Connect της εταιρίας για multiroom, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδέοντας απ’ ευθείας επάνω του πηγές. Απλά συνδέοντας επάνω του πηγές μέσω Bluetooth που υποστηρίζει AAC και aptX, οπτικής ψηφιακής ή αναλογικών εισόδων, ο ήχος μεταφέρεται ασύρματα από το ένα ηχείο στο άλλο.

xeo2_back_white.png

Χρησιμοποιεί δύο ενισχυτές από 65W για το γούφερ και το τουίτερ, ενώ μπορεί να δεχτεί σήμα επιπέδου 192KHz από την οπτική του είσοδο και έως 96KHz όταν χρησιμοποιείται για να λαμβάνει ασύρματα ήχο. Επιπλέον υπάρχει ειδική ρύθμιση που βελτιστοποιεί τον ήχο του αναλόγως τοποθέτησης, κοντά σε γωνία, σε τοίχο ή και σε ουδέτερη θέση.Μπορεί να αναρτηθεί σε τοίχο μέσω ειδικής βάσης ενώ θα υπάρξει και ειδική βάση για να τοποθετείται επάνω σε γραφείο.

xeo2_stander_white.png

Η τιμή του ενδεικτικά θα είναι περίπου 1300€.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Klipsch Groove φορητή δύναμη SVS @ Audio Evolution »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...