fbpx
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 10:05

IFA Στην Κίνα, η πρώτη έκθεση


1η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Συσκευών στη Κίνα!

Η νέα αυτή έκθεση θα ανοίξει τις πύλες τις από τις 20 έως τις 22 Απριλίου του 2016, στο Eκθεσιακό Kέντρο της πόλης Shenzhen στο προάστιο Guangdong της Κίνας.

Το νέο απόκτημα του Eκθεσιακού Oργανισμού του Βερολίνου (IFA) επικεντρώνεται στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και στις οικιακές συσκευές. Η CE China θα αποτελέσει μια σύγχρονη πλατφόρμα τεχνολογίας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε υποψήφιους αγοραστές, έτσι ώστε να επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητα στις αγορές της Κίνας και της Ασίας.

Η πόλη Shenzhen που φιλοξενεί την έκθεση, με πληθυσμό που ξεπερνάει τα 12 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί το πιο σημαντικό οικονομικό κέντρο της νότιας Κίνας και ενδείκνυται για διοργάνωση εκθέσεων αφού διαθέτει άριστη υποδομή, υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο και είναι μια από τις πιο αναπτυγμένες περιφέρειες της Κίνας.

Η CE China βασίζεται στην τεράστια επιτυχία του concept της IFA και ήδη έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους προς την έκθεση μεγάλα retail groups, όπως το Alibaba και το Gome, γεγονός που θα αυξάνει την αξιοπιστία της και επιτρέπει να αξιοποιηθούν τα δίκτυα λιανικής πώλησης που επεκτείνονται σε όλη την χώρα.

Τα εκθέματα θα είναι από τους εξής τομείς:
Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία
Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές
Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια
Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office
Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting
Ψηφιακή φωτογράφηση

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...