fbpx
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 12:05

LG 55EG910V η πιο φθηνή φετινή OLED TV κυκλοφορεί

Η LG,ξεκινά τη διάθεση της νέας κυρτής τηλεόρασης OLED 55EG910V στην ελληνική αγορά.

 

Η νέα τηλεόραση LG 55EG910V διαθέτει κυρτό πάνελ τεχνολογίας OLED, με διάσταση διαγωνίου 55 ίντσες, ανάλυσης Full HD (1920x1080). Το απόλυτο μαύρο, ο άπειρος λόγο αντίθεσης και η απόδοση του χρώματος είναι πλέον εφικτά μέσω της OLED τεχνολογίας.

Η νέα κυρτή OLED EG910V τηλεόραση της LG διαθέτει επιπλέον σύστημα ήχου ‘ULTRA Surround’. Ο λεπτός σχεδιασμός της τηλεόρασης συνδυάζει τη λειτουργικότητα και το στυλ, προκειμένου να παρέχει άνεση και κομψότητα σε κάθε περιβάλλον. Η απίστευτα λεπτή και ελαφριά οθόνη υπερβαίνει τη λεπτότητα των περισσότερων smartphones της αγοράς ενώ διακοσμεί τέλεια όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί.

Η νέα τηλεόραση της LG είναι φυσικά εξοπλισμένη με τη βραβευμένη πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, η οποία διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την εμπειρία Smart TV πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ. Έτσι χάρη σε προηγμένες λειτουργίες, ο χρήστης μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολα την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ενώ η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές πραγματοποιείται σχεδόν άμεσα. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τα δικά τους μενού επιλογών και να διαμορφώσουν το ‘Launcher Bar’ με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

Τέλος, μία μεγάλη σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI, CI Slot, αλλά και δυνατότητα για σύνδεση με WiDi και Miracast.

Η νέα LG OLED EG910V 55 ιντσών είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά κάτω από 2.000 ευρώ.

http://www.hxoseikona.gr/nea/item/2825-lg-oled-tv-line-up-2015-oled-tileoraseis.html

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Playback Merlot DAC and Syrah Music Server hxos eikona show 2015 | video »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...