fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 11:50

Playback Merlot DAC and Syrah Music Server

Ονόματα ξακουστών ποικιλιών κρασιού έδωσε η Playback στα νέα της ψηφιακά προϊόντα που πάνε το θέμα του ήχου ακόμη πιο μπροστά.

Ο μετατροπέας DAC ονομάζεται Merlot και έχει AES/SPDIF/USB/PLink ψηφιακές εισόδους που υποστηρίζουν οπουδήποτε συχνότητα δειγματοληψίας σε PCM αλλά και τετραπλό DSD. Παρέχει αναλογικές εξόδους balanced και unbalanced, αλλά και υποδομή για ακουστικά στην πρόσοψη. Επίσης το ρυθμιστικό έντασης είναι διακριτό. Παράλληλα υπάρχει ειδικό και εύκολο στη χρήση λογισμικό για εγγραφές σε flac ή DFF/DSF αρχεία από οποιαδήποτε ψηφιακή πηγή.,

Η δεύτερη ψηφιακή συσκευή της Playback είναι ένας Music Server με την ονομασία Syrah που πάει πακέτο με το Merlot DAC. Αυτή παρέχει δυνατότητα αποθήκευσης μουσικής τόσο εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά μέσα αλλά και δικτυακά. Το Syrah υποστηρίζει DLNA streaming, ριπάρει αυτόματα CD από ένα εξωτερικό CD οδηγό δίσκου και μπορεί να ελεγχθεί με app για iPad και Android ταμπλέτες.

Υποστηρίζει όλων των ειδών τα αρχεία και συνδέεται με το Merlot μέσω USB για μετατροπή των ψηφιακών σε αναλογικό σήμα.

Η εταιρία επίσης κυκλοφορεί το OpBox ένα κιτ για Oppo players ώστε να τα συνδέουμε κατευθείαν στο Merlot DAC μέσω ST οπτικού καλωδίου. Αυτό σημαίνει ψηφιακή μεταφορά δεδομένων από οποιοδήποτε δίσκο (CD, SACD, DVD ή Blu-ray) στο Merlot και μετατροπή σε σήμα για τον ενισχυτή μας.

Οι συσκευές κοστίζουν Merlot 6.500 δολάρια, Syrah 6.500 δολάρια και το OpBox 1.850 δολάρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Questyle @ Aurion LG 55EG910V η πιο φθηνή φετινή OLED TV κυκλοφορεί »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...