fbpx
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 00:16

Huawei and Google Nexus 6P with Android 6.0

Το νέο smartphone Nexus της Google θα είναι το Nexus 6P και θα είναι της Huawei. To νέο μοντέλο θα βασίζεται στο φρέσκο λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow.

 

To Nexus 6P είναι όμορφο και με μεταλλικό μονομπλοκ σασί. Είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο με γλυκές καμπυλωμένες άκρες.


Το Nexus 6P των Huawei και Google έχει οθόνη 5,7 ιντσών WQHD τεχνολογίας ΑΜΟLED με πυκνότητα pixel 518ppi, o ήχος βγαίνει από στερεοφωνικό ηχείο που βρίσκεται στην πρόσοψη, ενώ ο επεξεργαστής είναι ο Qualcomm Snapdragon 810 v2.1.

Η μπαταρία της συσκευής έχει αυτονομία 3450mAh και κρατάει περισσότερο από μια ημέρα. Το βύσμα του νέου κινητού είναι USB Type-C που φορτίζει τη συσκευή πολύ γρήγορα. Δίνει 7 ώρες μπαταρία 10 λεπτά φόρτισης.


H φωτογραφική είναι κατάλληλη για 4Κ βίντεο αλλά και αργής ταχύτητας λήψεις με πολλά καρέ. Έχει μεγάλο αισθητήρα με 8MP εμπρόσθια φωτογραφική με της Google το HDR+ για εξαιρετικές selfies.
Κατά τα άλλα έχουμε αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος Nexus Imprint και θα λειτουργεί με το Android Pay.


Το κινητό θα είναι διαθέσιμο από τώρα σε 30 χώρες από το Google Store σε εκδόσεις 32/64/128GB μνήμης σε ασημί, γραφίτη και λευκό φινίρισμα.


Η τιμή του θα είναι 649 ευρώ για 32GB, 699 ευρώ για 64GB και 799 ευρώ για το μοντέλο των 128GB.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audeze LCD-4 Reference Headphone Bose SoundTouch series III and SoundTouch 10 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...