fbpx
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 00:42

Bose SoundTouch series III and SoundTouch 10

Nέα γενιά για το σύστημα multiroom της Bose το SoundTouch. Αυτό πια θα έχει δυνατότητα Bluetooth και Wi-Fi, μάλιστα θα είναι το πρώτο στο κόσμο με που θα μπορεί να streamάρει Bluetooth σε Wi-Fi.

Mε το Bluetooth ο χρήστης θα μπορεί να streamάρει τραγούδια, playlist, μουσικές υπηρεσίες και YouTube κατευθείαν από το κινητό ή την ταμπλέτα του.

Με το Wi-Fi θα μπορεί να εκπέμπει στα SoundTouch ηχεία μέσω της SoundTouch app ώστε να έχει διαφορετικές μουσικές σε διαφορετικά δωμάτια.

Η εταιρία αναβαθμίζει όλα τα SoundTouch ηχεία της και μάλιστα χαμηλώνει αισθητά τις τιμές τους. Παράλληλα φέρνει στην αγορά το νέο μοντέλο SoundTouch 10 με Bluetooth, αλλά και δύο μουσικές υπηρεσίες εκτός του Spotify Connect θα έχει Spotify app και ReadySet with Spotify.


Το νέο SoundTouch 10 ηχείο έχει μεγάφωνο 2,5 ιντσών Unidome όπως το ονομάζει. Παράλληλα θα έχουμε τα νέα SoundTouch 20 και 30 Series III που είναι τα μεγάλα αδέλφια του SoundTouch 10.

Επίσης τις νέες ηχομπάρες SoundTouch 120 και 130 και ένα 5.1 σύστημα, το SoundTouch 520 για home cinema. Tέλος η Bose ανακοίνωσε και τον ενισχυτή SoundTouch SA-5 για να φέρει multiroom σε παλιά ηχεία.

02_Bose_SoundTouch_10_B2.jpg

Bose_SoundTouch_10-1.jpg

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...